Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem hord szinte egy...

Miért nem hord szinte egy lány sem élére vasalt nadrágot?

Figyelt kérdés
Pedig az olyan csinos és nőies! De mindenkin farmer van, mert azt mondjak, hogy az a fiatalos, míg az elegáns nadrág szerintük "öreges". :( Miért alakult ki ez a gondolkodásmód?

2016. máj. 12. 15:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
11%
Miért, ti nem így szoktátok? Az férfias, az nem férfias... Na akkor mi miért ne mondhatnánk meg, hogy nőies vagy nem nőies?:) A farmer nem túl nőies... Nekem nő kell, nem egy éretlen stílustalan kislányka. Vagy akkor ne legyen már baj, ha én is lakkozom a körmöm.
2016. máj. 17. 23:02
 32/43 anonim ***** válasza:
81%
"és inkább finomabb anyagba bújik." => A puha, rugalmas, elasztikus farmernél nincs is finomabb. Én szeretem jól érezni magam a ruhámban, nem pedig feszengeni, és azt vàrni, mikor vehetem már le. De egy rugalmas szatén szerű tapadós naciban is elég nőies vagyok, egy pasin màr valszeg buz¡s lenne.
2016. máj. 18. 07:59
 33/43 anonim válasza:
100%
Távolsági busszal járok dolgozni,sokszor már csak álló hely van és kapaszkodóknak kell dőlni a sok ember miatt,emiatt nekem a farmer praktikusabb.Munkahelyemen is előfordul,hogy kis hely miatt véletlenül fennakadok kilincsen vagy valamilyen bútor sarkának nekimegyek és ezek a vékony anyagok azonnal szakadnak.Akkor érné meg lecserélni ilyen stílusra a ruhatáram és cipőim,ha nagyrészt irodába ülnék és lenne autóm.
2016. máj. 18. 10:09
 34/43 anonim ***** válasza:
84%

#31 az oké, hogy szerinted a farmer nem nőies, ezt a véleményt így még el is tudnám fogadni (bár egyet nem értek vele), de te konkrétan onnan indultál, hogy, aki farmert hord az nem nő és igénytelen. van egy kis különbség a 2 álláspontod között.

azért lássuk már be: az, ha egy nő farmerban van, csinosan felöltözve nem egyenértékű azzal, ha egy férfi rózsaszínre lakkozza a körmét. jöhetsz itt az okoskodással meg a jogokkal, de akkor sem ugyanaz a kettő. pont. egyébként meg akkor legyél már következetes a véleményedben, most azt akarod, hogy mindenkinek mindent lehessen vagy csak a férfiaknak lehessen bármit? lol

nem csodálom, hogy nincs nőd.

2016. máj. 18. 10:23
 35/43 anonim ***** válasza:
8%
Nálam jobbat ritkán kaphat nő, úgyhogy most azért nincs, mert a balfácánokból mai "nőkből" elegem van, nagyjából rájuk se nézek. Aki akar, az úgy is felszed. Nehogy már én menjek oda nőhöz.
2016. máj. 18. 20:47
 36/43 anonim ***** válasza:
86%
najó, ilyen nincs:DDD te tuti valami troll vagy, ennyire ostoba ember nem létezhet. mr tökéletes, akinek csak azért nincsen senkije, mert mindenki más nyomi, bezzeg ő.. azt szerintem kb életed a végtelenségig várhatod, hogy mikor megy oda hozzád életed szövetnadrágos nője.
2016. máj. 19. 00:01
 37/43 anonim ***** válasza:
80%

😂😂😂

Egy igazi NŐ soha nem kezdeményez a pasiknál. Egy igazi nő nem a nadrágjától lesz nő, hanem a viselkedésétől.

2016. máj. 19. 07:29
 38/43 anonim ***** válasza:
8%
Pedig engem az fog megérdemelni, amelyik eléggé bátor ahhoz, hogy kezdeményezzen. Jeleket persze küldök felé. Így szokott ez lenni.:) Addig csábítom, amíg már nem tud ellenállni magának, és rám hajt. Mindegyik nő ilyen, csak nem ez a trend, de én ezt viszem. A férfiak nem eléggé tökösek ma ahhoz, hogy elérhetetlenek maradjanak a nőknek, és egy idő után a nők már epekedni fognak érte. Csak meg kell maradni egyéniségnek.
2016. máj. 19. 20:34
 39/43 anonim ***** válasza:
91%
Ezért vagy még mindig szűz...😂😂😂😂
2016. máj. 19. 22:14
 40/43 anonim ***** válasza:
81%
és valószínűleg az is marad egész életében ezzel a hozzáállással:DD
2016. máj. 19. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!