Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem hord szinte egy...

Miért nem hord szinte egy lány sem élére vasalt nadrágot?

Figyelt kérdés
Pedig az olyan csinos és nőies! De mindenkin farmer van, mert azt mondjak, hogy az a fiatalos, míg az elegáns nadrág szerintük "öreges". :( Miért alakult ki ez a gondolkodásmód?

2016. máj. 12. 15:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
59%

8-as ez csini, fiatalos.

Nekem az élére vasalt nadrágnál az az egyenes fazonú, sima szürke vagy barna, fekete ugrik be, ami valljuk be, nem fiatalos.

Ami szűk és rövidebb fazonú, az jó, az igaz.

2016. máj. 12. 17:13
 12/43 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Mert kényen gyűrődik, és nem kényelmes a hétköznapokban, főleg egy tizen-huszonévesnek, aki iskolába/egyetemre jár, vagy olyan munkája van, hogy nem egy irodában ül egész nap. Ha neked annyira tetszik, viseld te.
2016. máj. 12. 17:25
 13/43 Sunshinedoll ***** válasza:
könnyen gyűrődik *
2016. máj. 12. 17:26
 14/43 anonim ***** válasza:
58%

Üdv újra itt, már hiányoztál :D

Egyébként nézzük a tényeket, a kérdéses nadrág jellemzői: fekete/barna/szürke színű, egyenes szárú, élére vasalt. Ez mind elmondható egy férfi öltönynadrágról is. Akkor mi benne olyan nagyon nőies?

2016. máj. 12. 22:00
 15/43 anonim ***** válasza:
89%

Mert a passzos, sztreccseset szeretem (elasztikus farmer, vagy cicanadrág.)

Az tetszik, az kényelmes, az áll jól.

Ne egy emberként döntsd màr el, mi csinos és nőies...

2016. máj. 12. 22:23
 16/43 anonim ***** válasza:
21%
Mert idióták. Én csak is szövetnadrágos lányokkal ismerkedek. Utálom az igénytelen farmereseket. Semmi nőies nincs bennük. A mai lányok nem nők.
2016. máj. 13. 08:56
 17/43 anonim ***** válasza:
78%
#16 anyád nem volt nő, hogy egy ilyen szerencsétlen, ostoba nyomorékot szült a világra. nyilván egy nadrágtól lesz valaki nő vagy nem nő, nem mintha neked, egy senkinek bárki is meg akarna felelni. amúgy 30-40 éve is bőven hordtak már farmert a NŐK, csak szólok, hogy ez nem a "mai lányok" különlegessége. lődd le magad.
2016. máj. 13. 14:22
 18/43 A kérdező kommentje:

#17 Jó lenne, ha megválogatnád a szavaidat bunkócskám, ha már a "kedves" szüleid nem tanítottak meg erre!

Köszönöm a válaszokat! :) Van abban némi igazság, amit a 14-es válaszoló ír, tényleg az ilyen nadrág sem tartozik a legnőiesebb ruhadarabok közé, de azért ha nem is váltja ki teljesen a szoknyát/egyberuhát mégis jóval kellemesebb, nőiesebb, vonzóbb alternatíva lehet egy lányon egy ilyen nadrág, mint egy farmer (ha már mindenképpen a nadrágnál maradunk). Persze ez csak az én véleményem. Meg a 16-os válaszolóé. :)

2016. máj. 13. 17:26
 19/43 anonim ***** válasza:
76%
Tudod mit? Hord te hogyha annyira tetszik. Nem csodálom h nincs barátnőd ilyen hülye felfogással.
2016. máj. 13. 17:35
 20/43 anonim ***** válasza:
78%

én vagyok a bunkó, amikor ez a nyomi közölte tényszerűen, hogy a világ nőinek 95%-a nem is nő és igénytelen? lol. a százalékok is azt mutatják, hogy veletek van valami NAGY gond és nem velem/velünk.

ezek szerint a 16-os válaszoló nem tartja nőnek pl. marilyn monroe-t

[link]

cindy crawfordot [link]

de még katalin hercegnőt sem [link]

mert mind hordanak farmert. valóban ők is tök igénytelenül és nőietlenül néznek ki.... lol

2016. máj. 14. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!