Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?
Jól van 31-es. Nekem ugyan az marad a véleményem akármit is írsz, és nem csak úgy tudom elképzelni... Akárhogy képzelem el mindig csak egy homot látok. Nem is fogok harisnyát felvenni az biztos. Én nagyjából kiképeztem magam a hideg ellen. Télen is pólóba vágtam a fát(beteg se voltam sose)... Ha meg nagyon hideg van, akkor max egy katonai thermo együttes. Egy igazi férfinek úgy kell öltöznie mint egy férfinek.
Az 52-esnek: Még szép, hogy elvárják a nők, hogy férfias legyen a pasija... És igen is tudnak a gyengébb testalkatú férfiak is férfiasan öltözködni. Én sem vagyok valami nagytestű, de még is úgy nézek ki mint egy férfi...
Úgyse fogtok tudni meggyőzni a hülyeségeitekkel, hiába próbálkoztok! Egy csomó embert pedig én szavaztam le...
Szívesen Kérdező! Amíg itt vannak ezek az idióták kiállok melletted! :D
De nagyon lovagolsz ezen a ferfias oltozkodesen!
Persze a noknek nem kell mindeg noiesen es kihangsulyozoan oltozkodni ugye?
Kisse elfogult vagy de valoban engem sem erdekel mar a tema ahogy a kerdezot sem...!
Szerintem a nőknél is megvan az a kőr, akik jobban szeretik a fiús pólós,farmeros,tornacipős öltözéket, mint a harisnya, szoknya, magasított talpú, inges kisasszonyos öltözéket. Főleg kamasz korban. De biztos lennének olyan fiúk, akik nőiesen öltöznének, de az már a ciki, homár kategória lenne , fordítva nem mükszik. Anno kamaszként én is rajongtam a harisnya-topánka együttesért, de sose volt bátorságom így járni, pedig hetero voltam mindig.
Szóval a nőknek ebben nagyobb szabadságuk volt és lesz is, hogy előítélet nélkül öltözzenek.
Csalodtam az utolso mondataidban Zoliman!
A mar 62%-ra lecsokkent versenyzonek egy ejakulaciot okoztal ezzel a kijelentesel , de en kotom az ebet a karohoz, hogy egyenjogusag van amit a nok harcoltak ki csak a batortalan "fefiak" nem merik megtartani az egyensulyt!!
Amit egy no megengedhet azt egy ferfi is!
En ezt vallom es teszek is erte !
Es leszarom masok velemenyet!
Reszemrol ennyi..
Az tény, hogy bátortalanok a férfiak, de szerintem már kezd manapság változni, passzos nadrágot senki nem mert hordani. De már a leggingset is kezdik bevenni a divatba.
Ha majd valaki bevállalja, akkor más is utánozza. Egy részüket az embereknek sose fogja érdekelni ha a nők fiúsan, a fiúk meg lányosan öltöznek.
Igen csak akkor van pofára esés ha épp a férfias férfi nőies nőt akar vagy fordítva, és akkor meglepődés van.
Jó ez lehet ellenkezőleg is hogy valakinek a fiús vagy lányos jön be az ellenkező nemből, de azért ez annyira nem gyakori.
Aki maga fiús/lányos ruhát hord az nyilván jobban tolerálja a többit, pont mint ahogy a lezbik is jobban elfogadják a meleg férfiakat mint az átlag. De meg kell hagyni hogy mindenkinek legyen véleménye, ha pedig nem tetszik akkor nem foglalkozol vele.
Ha valaki szerint gáz, akkor neki gáz (nekem is) de ha valaki így érzi jól magát. Csak hagyjon békén mint a másik nemet.
Sok nő van így: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Épp erről beszélek, hogy sok nő már annyira elszokott a nőies öltözéktől, hogy nem tudja hogy legyen nőies.
Igen!
Van aki rajon hogy nem kap ferfit fiuruhaba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!