Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?
Ebben teljesen egyetertek Zoliman!
De megis csak a lanyok meghatarozo ruhadarabja!
Persze ez alol kivetel a mi kis kerdezonk...
XD de nem sz@r neki, mert szeret. Egyébként tudok lányosan viselkedni ha muszáj, és nem szenvedek semmilyen transzneműségben :D
És hogy jobban értsétek, vagy behatároljátok, a feketr kapucnis felsőket szeretem, ami kicsit nagy rám. Meg a pólók közül néhányat, de abból inkább lányoknak valót hordok. És a cipőket is bírom, amik eredetileg fiúknak lettek készítve.
Akkor azt mondom hogy eleg rossz a parod izlese!
Egyszeruen szornyu meg olvasni is !
Ferfi cipo?
Annyi fele cipo van a noi reszlegen , nem akarom elhinni hogy nem talalsz magadnak megfelelot!!
Es hiaba nem ismered el aki a masik nem ruhajat viseli az transznemu!
Nem értem mit kell leszólni, mert más ruhákat szeret... Főleg úgy mondjátok, hogy szegény srác, hogy nem is ismeritek a lányt... Elfogadta őt? Szereti őt? Akkor meg? Képzeljétek vannak akik a fiúsabb lányokat szeretik! Áh, az ilyen idióta emberek úgy felbasznak néha...
A kérdésre válaszolva: Egyáltalán nem gáz. :)
25!
Ennel a linknel is megvedted a kerdezot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Te azert ezt egy kicsit elsarkitod nem gondolod??
Egy fiu ha lanyosabban oltozkodik nem azt jelenti hogy tusarku, szoknya, bluz!
Szuk nadrag , rozsaszin, lila polo esetleg ing es telen harisnya a nadrag alatt!
Ugye igy mar nem olyan borzalmas...
Normalis fiu nem is vesz fel szoknyat tusarkuval!
Tehat akkor a lanyok nem normalisok hogy ferfiruhakba jarnak...
Nem tudom miert van nalad ez a reszrehajlas de egy boszaru nadragos bopolos bakancsos lany a szemrmben nem tunik lanynak mert egy fiu ruhat latok rajta amitol elmegy tole a kedvem!
Nalad ez valami rejtetthomoszexualitas lesz , szerintem vizsgaltasd ki magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!