Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?
Utolsó! XD
Nagyon komolyan veszed. Szerintem a válaszoló nem homoszexuális, csupán bejön neki ha egy lány lazább öltözködést preferál...és biztos akad még aki így látja
Képzeld nem csak az ilyen lányok jönnek be... Nem tudom, hogy lehet egy homofób ratyi, de jól van! Sikerült megmagyaráznod, hogy a döglött ló alszik! Csak fejezzük be, mert Te nagyon fárasztó ember vagy...
Köszönöm kérdező! :)
Pereze!
Ezt meglehet magyarazni miert jo a fiuruhatviselo no nyilvan, csak visszafele jon a homarozas!
Ertem en...
Figyelj... A te kedvedért kerestem képeket, hogy megmutassam a különbséget. Lehet nem kellett volna, mert olyakat láttam, amit nem szabadott...
Így néznek ki a fiúk lányos ruhába: [link]
(Teljesen lerí róluk, hogy homok gépek)
(Szerinted?)
Így meg a lányok fiús ruhában:
(Pl.: Az 1. kép. Még sem olyan durva, ugye?)
Most már látod? Megérted? Nem csodálom, hogy az értékelésed 31%. Hülye vagy...
75%-os. Te is figyelhetsz! Van itt egy cikk, olvasd el, mennyi férfias cuccot nyúltak le a nők, bár itt nincs említve, a harisnya is ide tartozik. Pont a férfiak simán megtehetnék, hogy szoknya, harisnya,vagy leggings, kopogós cipőben járjanak,mint régen, persze akkor a hajviseleten is a hosszabb, nőies formájú illene hozzá.
És itt ezek nem épp homár ládáknak néznek ki:
Legginges képet már biztos láttál, azt is divattá hozták vissza pár éve meggings néven, de persze minden régi új divatra nálunk csak megvetéssel vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!