Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?
Figyelt kérdés
A lány részlegen olyan hülye ruhák vannak ><2016. febr. 29. 21:17
11/82 anonim válasza:
Nem lenne gáz, ha fordítva is működne, de fordítva a fiúk, pasik max szűk farmert mernek hordani, én pl szeretnék laggingst hordani balettcipővel, de garantáltan körbe röhögnének és lebúzáznának. A lányoknak jobban van lehetőségük fiús holmikba járni.
12/82 anonim válasza:
szerintem nem gáz az se ha a nő vásárol a férfirészlegen, és az se ha a férfi a nőin. ettől függetlenül nem tetszik egyik se. de nem gáz, mert azt vesz fel amit akar.
13/82 anonim válasza:
Nem!
Csak ne te legyel a parom...
14/82 anonim válasza:
Gondolom nem, de barátnőnek a fiúk jelentős többsége nem férfiruhás lányt keres.
15/82 A kérdező kommentje:
Van barátom, 16 vagyok, és elviseli a szokásaimat, csupán érdekelt mások véleménye :)
2016. márc. 1. 22:38
16/82 anonim válasza:
Sajnalom szegenyt!
Szhar lehet egy olyan no mellett akiben egy fiut lat...
17/82 anonim válasza:
Sajnalom szegenyt!
Szhar lehet neki mindeg egy fiut latni maga mellett...
18/82 anonim válasza:
szerintem nincs túl nagy kulonbség fiu és lany viselet között
19/82 anonim válasza:
Csupan a szoknya meg a nadrag....
20/82 anonim válasza:
a nadrág nem csak férfi viselet, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!