Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?
De a fiukat mar sarkitotta noi ruhaba...!
O is tulzasba esett!
Megint egyet értek a kérdezővel. :D Itt nem volt szó öltönyről(Az nekem nem is tetszik nőn)... Amit alá írtál arra meg csak azt tudom mondani egészségedre!
Amit küldtél a férfiakról, az nem tudom mióta nőies öltözködés... Azok elegáns ratyikommandósok! Te beszélsz itt nekem, hogy meleg vagyok? Te véded a *uzikat! És mint már mondtam, hagyjál békén a sok hülyeségeddel és a kérdezőről is szálljál le!
Amiket te linkeltel azok nem mutatnak szharul fiukon tehat nem ertem mit rinyalsz es ha mar itt tartunk te is a homar csajokat veded mert fiu ruhat hordanak ugy mint az en homarjaim!
Igaz?
+1 utolsó
Illetve annyit hozzá tennék ehhez a nőies férfias öltözködéshez hogy az tény hogy nő hordhat férfi ruhákat, de akkor aki ezt nem ítéli el fordított helyzetben sem tegye bármilyen b..zis is:)
Illetve attól hogy lány és fiú ruhát hord még nem lesz senki nőies, pont mint ahogy senki nem lesz attól férfi hogy 2 ajtós szekrény és p..sagatyában szaladgál.
Meg a kérdező is magába nézhetne ha őt zavarja hogy más nem fogadja el akkor ne kérdezzen olyat ami őt zavarhatja:)
Látom még most se érted... De nem is fogod, szóval mint mondtam, hagyjuk!
De az, hogy még te b*szod le a kérdezőt, miközben TI írogatjátok, hogy leszbi, transznemű, meg a párját szidalmazzátok, hogy homokos, szerencsétlen, stb. Ő nem erre volt kiváncsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!