Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy lány a fiú részlegr...

Gáz ha egy lány a fiú részlegről vásárol szívesebben?

Figyelt kérdés
A lány részlegen olyan hülye ruhák vannak ><

2016. febr. 29. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
0%

Bizony kerdezo !

Meg tul fiatal vagy !

Mindeg tanul az ember...

2016. márc. 4. 06:36
 62/82 anonim ***** válasza:
0%

Latod 62%-os!

Ez itt a baj a te megkozelitesed!

Miaz hogy egy no hordhat fiu ruhat egy ferfi meg nem!

Es ha fiu hord akkor rogron lehomarozod ha lanyrol van szo akkor meg teljesen rendben van! Legalabb is a te eszjarasod szerint!

Ezt meg te nem erted hogy ez minket zavar es ne te mond meg ,hogy mi van rendben!

Mert szerintem egy no ugyan ugy nem hordhat ferfi ruhat homarozas nelkul mint egy ferfi noit,csak megint azzal van a gond hogy te ugy tudod elkepzelni egy ferfit noibe,hogy tusarku es szoknya!!

Egy noi nadrag alatt harisnya a hideg ellen mar nem is jatszik nalad mert lehet valakinek ez kenyelmes de te nem tudod elfogadni!

Es kulomben is miert kell egy ferfinek mindeg ferfiasan oltozkodni...?

2016. márc. 4. 07:08
 63/82 A kérdező kommentje:
Egyébként egyesek félreéetettek. Számomra az első válaszoló "Sztem gáz" válasza is hasznos volt. Meg azé aki indokolta hogy miért tartja annak. Én kérdeztem a véleményeteket és elfogadom. De mikor bunkóztok az tud bosszantani. És megint thanks a 66%-osnak :DDD
2016. márc. 4. 07:09
 64/82 anonim ***** válasza:
Kerdezonek meg annyit hogy te sem tudod es irod jol meg en sem irtam jol mert a meleg es a leszbikus vulgaris szavak tehat a helyenvalo megnevezes mindket esetben a homoszexualis!
2016. márc. 4. 07:11
 65/82 anonim ***** válasza:

"Számomra az első válaszoló "Sztem gáz" válasza is hasznos volt"

Érdekes, ahhoz képest a negatív kritikák mind le lettek pontozva, a támogatók meg inkább fel.. persze kérdező, tudjuk te senkit sem pontoztál :')))

2016. márc. 4. 12:49
 66/82 A kérdező kommentje:

[link]

Most mondtam hogy pontoztam. Egyébként nem csak én értékelhetem a válaszokat...

2016. márc. 4. 14:18
 67/82 anonim ***** válasza:

Azért meglátszik igen sok kérdésnél, hogy a kérdezővel egyetértők mind fel vannak pontozva, aki meg nem ért egyet az le van pontozva.. persze tudjuk, más is pontozhat, de ilyenkor egyértelmű, hogy a kérdező "szavazata" döntő volt. Mások unalmukban (jobb esetben) nem járnak minden kérdés alá pontozgatni, max ahova válaszoltak. Mellesleg olyan válaszok is le lettek pontozva, ahol azt írják gáz, de semmi sértés, sőt meg is magyarázzák, miért tartják annak. Ha véleményt kell kinyilvánítani, akkor nincs hasznos/nem hasznos, hisz mindenkinek más, és ezt el kell fogadni, nem óvodásként lepontozgatni azt, aki nem ért velünk egyet :-)

Magyarán most vagy idejött egy horda fiúruhába öltözött lány, akik mind magukra vették a hozzászólásokat, vagy csak szimplán nem tudod elviselni a kritikát :)

Mellesleg a képet hibásan linkelted be.

2016. márc. 4. 14:26
 68/82 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az a gáz, hogy a ruha alapján ítélik meg az embert. Főleg. És a legtöbben erre mennek rá. És a tucat kinézet ebből ered. Mert az a hülye divat van, hogy a nők főleg elvárják, hogy a pasik férfiasak legyenek, de az a baj ezzel, hogy hiába öltözik férfiasan valaki, ha testalkatra nem erős, férfias.

És hányszor leírják a csajok, hogy ők nem csak nőies ruhákban nőiesek, hanem fiús ruhákban is, akkor ha fordítva akar fiú pl leggingsbe vagy női dzsekibe, női sport cipőbe járni vagy akármi, akkor homokosnak nézik és kinevetik. Ez ami bosszantó.

2016. márc. 4. 14:34
 69/82 anonim ***** válasza:
0%

Na 66%-os! Es kedves kerdezo!

A ket elottem kommentelo megirta a frankot!

Probaljatok uberelni oket!

2016. márc. 4. 15:02
 70/82 A kérdező kommentje:

Mindegy. A képen egy screenshot volt arról, hogy igenis hasznosnak tartottam a válszt. És egy válaszoló, aki nem tartotta gáznak 75 ről 63 százalékos lett. Szerintem itt kollektív lepontozás volt. Véleménytől függetlenül.

Mindenki felháborodott,hogy úristen a fiúk esetében bezzeg miért tartom gáznak. Nem, nem tartom annak és igen elviselem a kritikát, csak ne hívjatok transzneműnek, buz""nak, és ne ócsároljátok a barátomat se.

További válaszokat max csak megköszönöm mert unom a vitát. Gondolom erre is reagálsz majd de már lesz##rom, :D bocsi

2016. márc. 4. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!