Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát viseljek a...

Milyen ruhát viseljek a sógorom esküvőjén ha? Többi lent.

Figyelt kérdés
A menyasszony elég duci és sajnos nem is olyan szép nő. A családjában szinte mindenki 100 kiló felett van. Meg soha nem voltam esküvőn ezért nem tudom mi a megengedett. Engem viszonylag csinos testtel áldott meg az Isten és nem akarom, hogy a menyasszony rosszul érezze magát. Szóval milyen az a ruha ami illik egy ilyen eseményre ha mindenki elég nagy darab? A család nyilván nem fog felvenni passzos ruhát. En megtehetem vagy jobb ha nem? Ha nem akkor mégis milyet? Nem akarok túl rövidet, de hosszút sem mert ahhoz elég alacsony vagyok. Nem szeretnek nadrágban sem menni. Tudnátok esetleg ötletet adni vagy esetleg linket privátban ahol tudok nézelődni? Köszönöm
2015. dec. 29. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%

Hát szerintem hülyeség, hogy a menyasszony rosszul érezze magát. Én max a koszorúslányaimra emlékszem ki miben volt...nem azt figyeltem napközben :-S

Jó ha van az embernek egy megfelelő önértékelése, önreflexiója. Ha ezek vannak nem csinál problémát. Te meg ha nem dobod ki a melledet, fenekedet, akármiben mehetsz.

2015. dec. 29. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!