Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok olyanról aki az esküvőjén (is) félrelépett?
Figyelt kérdés
Tehát a vőlegény vagy a menyasszony a bulin összekeveredett valakivel,és történt esetleg egy gyors numera kinn a szabadban valahol,vagy a wc-ben,vagy akárhol ? Ti meg mernétek egy ilyet tenni ? :)2015. jún. 17. 16:44
1/5 anonim válasza:
Hallottam olyan féltékeny elhagyott eldobott nőről, aki ezt és ilyeneket hiresztelt, hogy az asszony ezt higyje:D Csak hát, nem jött neki össze.:D
2/5 anonim válasza:
El se jutnék addig hogy merem-e vagy sem. Nem akarom, tehát ennél tovább nem is foglalkoztat a kérdés.
Egyébként nem tudom elképzelni milyen ember tenne ilyet.
3/5 anonim válasza:
Ilyenről nem, csak olyanról, aki már a lánykérés idején is csalta a barátnőjét, és azután is, míg el nem váltak. Nem is értem...
Én nem "mernék", senki más nem érdekel a férjemen kívül "úgy"
4/5 anonim válasza:
Nem hallottam ilyet, szerintem csak a filmekben van hasonló...
5/5 anonim válasza:
Olvastam egy zenekarról akik állìtottàk, hogy a mennyasszonyt úgy berúgatták a lagzin, hogy a wcben intézte el az egész zenekar az esküvő végén. A vőlegény pihentették közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!