Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői kuponról hallottatok már?
Ahogy az első mondja, attól függ, mire.
Nálunk pl. olyan volt, hogy ha X helyről kölcsönzöm a ruhát, akkor ugyan ott a menyecske 50%-al olcsóbb. Ha a Ruhát+menyecskét ott kölcsönzöm, akkor ingyen van az öltöny (kölcsönbe). Ugyan itt volt, ha ott kölcsönzöm a ruhát, akkor egy fotós 50%-os kedvezménnyel jön.
Szolgáltatókkal én is úgy vagyok, hogy inkább nem, mert ki tudja....
Mondjuk az is más, ha lehetne ilyen kupont pl. ajándékba adni... mondjuk a fotósnak te kifizeted a fotózás felét, amiért cserébe ad egy 50%-os kupont, és azt adod az ifjú párnak pl. eljegyzési ajándéknak... mert így ők felét fizetik, a fotósnak mégis befolyik a 100%, szóval nem lehet a fent említett probléma...
Ha ruhára, ékszerre, cipőre, megkockáztatnám, hogy fodrászra és sminkesre is be lehetne váltani (utóbbiakhoz viszont el kell menni próbára mindenképp), akkor ok. A tárgyakat én választom, ha az adott üzlet pl. ékszerbolt megfelel, akkor tuti lesz az a darab is, amit kiválasztok, és a pénztárnál csak jól jön a kupon.
Olyan kuponra gondoltam, amiben egy szervező iroda különböző szolgáltatásokat kínál egy csomagon belül. pl. vőfély, fotós, videós, dekoráció, stb...
Amúgy a kupon megvásárlása előtt simán lehet kérni referencia anyagot, akár a fotós, videós munkáiról, akár a dekorról vagy bármelyik szolgáltatóról, aki a csomagban benne van. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!