Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői kuponról hallottatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői kuponról hallottatok már?

Figyelt kérdés
Ha lenne kedvezmény kupon, amiben különböző esküvői szolgáltatások lennének, akkor azokat felhasználnátok?
2013. júl. 11. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mire. Nekünk tavasszal volt az esküvőnk, előtte elmentem a budapesti esküvő kiállításokra, de értelmes dologra nem volt kupon (egyedül ruhára volt, de az addigra már megvolt). Amit felhasználnék: x% olcsóbb áru (ruha, ékszer, cipő stb), ami már kész van. Szolgáltatásra (zenekar, fotós stb) nem szívesen váltanám be, mert akiknek kupon kell, hogy eladja magát, az nem túl meggyőző, ráadásul kitudja, nem bánnak-e úgy velünk, hogy "na ők voltak a kuponosok", mint egyes vendéglátó/nyaralóhelyeken...
2013. júl. 11. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondja, attól függ, mire.

Nálunk pl. olyan volt, hogy ha X helyről kölcsönzöm a ruhát, akkor ugyan ott a menyecske 50%-al olcsóbb. Ha a Ruhát+menyecskét ott kölcsönzöm, akkor ingyen van az öltöny (kölcsönbe). Ugyan itt volt, ha ott kölcsönzöm a ruhát, akkor egy fotós 50%-os kedvezménnyel jön.

Szolgáltatókkal én is úgy vagyok, hogy inkább nem, mert ki tudja....

Mondjuk az is más, ha lehetne ilyen kupont pl. ajándékba adni... mondjuk a fotósnak te kifizeted a fotózás felét, amiért cserébe ad egy 50%-os kupont, és azt adod az ifjú párnak pl. eljegyzési ajándéknak... mert így ők felét fizetik, a fotósnak mégis befolyik a 100%, szóval nem lehet a fent említett probléma...

Ha ruhára, ékszerre, cipőre, megkockáztatnám, hogy fodrászra és sminkesre is be lehetne váltani (utóbbiakhoz viszont el kell menni próbára mindenképp), akkor ok. A tárgyakat én választom, ha az adott üzlet pl. ékszerbolt megfelel, akkor tuti lesz az a darab is, amit kiválasztok, és a pénztárnál csak jól jön a kupon.

2013. júl. 11. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
A fentiekkel értek egyet teljesen, nem is tudok hozzátenni semmit. :)
2013. júl. 11. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az egyik esküvői magazinból vágtunk ki egy kupont, amivel a 8000 forintos inget megkaptuk 3000 forintért, mert vettünk mellé egy 80.000 forintos öltönyt. A 8000 forintos ing akkor is minőségi, ha kuponnal vettük. :) Másra nem használtunk kupont. Én látok benne fantáziát.
2013. júl. 11. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Olyan kuponra gondoltam, amiben egy szervező iroda különböző szolgáltatásokat kínál egy csomagon belül. pl. vőfély, fotós, videós, dekoráció, stb...

Amúgy a kupon megvásárlása előtt simán lehet kérni referencia anyagot, akár a fotós, videós munkáiról, akár a dekorról vagy bármelyik szolgáltatóról, aki a csomagban benne van. Vagy nem?

2013. júl. 12. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!