Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyanról valaki nemet mondott az esküvőjén?
Igen. Viccnek szánta, ahogy a masodik is említette. Ilyen esetben viszont nem az aa gond, hogy "nincs humora" az anyakönyvvezető ék, hanem az, hogy a torvény szerint be kell fejeznie a szertartást. Kicsit kiborult a menyasszony meg a nasznep a vicces vőlegény miatt. Mondjuk o is meglepődött.....
A masik esetben a menyasszony a fodrász utan eltűnt es az esküvő elott fel órával hívta fel a volegenT, higy meggondolta magat.....
Hogyne, láttam is: Oltári nő c. filmen.
Julia Roberts tényleg meglógott az egyik esküvője előtt, de nem az oltár előtt, hanem poár nappal korábban.
Én hallottam* ennél betegebbet is. Esküvőn, mikor kérdezték a lányt, hogy "akarod-e ...", akkor a volt pasija beszólt hátulról, hogy "ki ne mondd." És a lány nem is mondta ki, hanem elfutott.
*igaz, hogy csak hallottam, de biztosan így volt, mert ketten is mesélték, egymástól függetlenül. Szóval nem olyan nagyvárosi legenda ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!