Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem családja besértődött, mert nem akarok fotózni a sógornőm esküvőjén, mi legyen?
Az még nem akkora gond, hogy megkérdeztek, bepróbálkoztak, no. Lehet, hogy nem gondoltak bele, hogy ez Neked mit jelent. Ebből nem csinálnék problémát.
De ha húzzák a szájukat, ha visszautasítod, az nem volna szép. Teljesen érthetőek az indokaid.
ilyenek ezek a szakmák
a fodrásznak minden rokonát, meg rokonai rokonát ingyen kell nyírnia
a varrónőnek sem illik pénzt kérnie ha hozzájár a fél pereputty varratni
aki szinte csak jelképes összeget kér, annak lefujjogják a munkáját rossz hírét keltve
ha nem vállalod el, megsértődnek
Mi legyen? Mostmár semmi. Eldöntötted, megmondtad nekik, megsértődtek, majd megbékélnek.
(Én megcsináltam volna a helyedben, de nem kell mindenkinek egyformán gondolkodni.)
Nálunk a társaságban van egy pasas, aki ugyanígy, szeret fotózni, de nem ez a munkája. Ő viszont jó képeket csinál, a társaság tagjainak eddig mindig felajánlotta nászajándékként, hogy majd ő fotózik. Neki könnyítésképp azért rajta kívül más fotós is volt mindig, meg videós, meg ilyesmi, de gyakran volt, hogy ő jobb képeket csinált, mint a profi fotós.
Kérdező: vagy te is mondd, hogy akkor ez a nászajándékod, és pont, vagy nem is tudom, mit tegyél. Már megmondtad, hogy nem, azért ha ezeket az indokokat nem fogadják el, akkor ott nem veled van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!