Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát viseljek a...

Milyen ruhát viseljek a sógorom esküvőjén ha? Többi lent.

Figyelt kérdés
A menyasszony elég duci és sajnos nem is olyan szép nő. A családjában szinte mindenki 100 kiló felett van. Meg soha nem voltam esküvőn ezért nem tudom mi a megengedett. Engem viszonylag csinos testtel áldott meg az Isten és nem akarom, hogy a menyasszony rosszul érezze magát. Szóval milyen az a ruha ami illik egy ilyen eseményre ha mindenki elég nagy darab? A család nyilván nem fog felvenni passzos ruhát. En megtehetem vagy jobb ha nem? Ha nem akkor mégis milyet? Nem akarok túl rövidet, de hosszút sem mert ahhoz elég alacsony vagyok. Nem szeretnek nadrágban sem menni. Tudnátok esetleg ötletet adni vagy esetleg linket privátban ahol tudok nézelődni? Köszönöm
2015. dec. 29. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Én simán mennék egy szűk, sztreccses miniruhában (combközépig azért érjen). Nekem egy sötétkék ilyen ruhám van, eddig 2 esküvőn voltam benne, igaz ott a menyasszonyok és családtagjai átlagos testméretűek voltak.

29N

2015. dec. 29. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Én valami ilyen fazont vennék fel. Neked tetsző színben, mintában.

Téli lesz az esküvő? Akkor harisnyát is vennék fel, zárt magassarkúval, blézerrel. Nyáron harisnya nélkül, szandálban, vékony kardigánban mennék.

2015. dec. 29. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Én is olyasmit javasolnék, mint a második, esküvőre szerintem amúgy is illetlenség nagyon tapadós miniruhában menni, akármilyen idő van. Függetlenül a menyasszony és a családja testalkatától.
2015. dec. 29. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyári lesz az esküvő. Köszönöm utolsó. Kesek ilyen ruhát és megpróbálom. :)
2015. dec. 29. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Az alap szabályokat tartsd be, miszerint nem buliba mész, ne ribis-szexis, hanem elegáns legyél, ne legyen kint a cicid, ne menj miniben, ha lesz templomi esküvő, akkor ott a nyakad-karod se legyen fedetlen.. ennyi elég, a menya testalkata ne aggasszon.
2015. dec. 29. 16:33
 6/11 anonim válasza:
68%

Ilyen fazon is szóba jöhet. Ez kicsit testhezállóbb, de így is takar mindent, amit kell :)

[link]

2015. dec. 29. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Amit az első írt, olyanban el ne menj, ez nem egy buli, felejtős a miniruha, combvillantás.
2015. dec. 29. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
...egyébként az elegáns ruha térdig ér.
2015. dec. 29. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Igen, az előző két példa szerintem is jó. Próbálj egyszerű, elegáns ruhát keresni, nem pedig kihívót.
2015. dec. 29. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ez is jó lenne, ha picit hosszabb lenne

[link]

[link]

2015. dec. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!