Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ott voltam az esküvőjén és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott voltam az esküvőjén és a lagziban is. Ilyenkor illik mindenképpen viszonozni?

Figyelt kérdés

Kolléganők voltunk, valamennyire barátok is. Kedvelem, de nem túl szoros vele a kapcsolat (az ő részéről szerintem erősebb a dolog).

Meghívott az esküvőjére és a lagziba is. A páron kívül 1 embert ismertünk ott, nem nagyon éreztük azt, hogy ott lenne a helyünk, de ő szerette volna, ha elmegyünk. Nagy buli volt, táncos lagzi, ceremóniamester, tüzijáték stb.

Nekünk kb 1,5 évre rá jön az esküvő.

Kicsi esküvő lesz, utána vacsorát tervezünk, de szűk családi körben, néhány legközelebbi baráttal. Nem lesz tánc, nem lesz nagy buli, csak meghitt, családias dolog.

Ő ott rajtunk kívül senkit nem ismer, és elég furcsa lenne, nagyon kilógna a sorból, nagyon más ember, mint a családunk, és nem is hinném, hogy jól érezné magát.

Mégis van bennem egy érzés, hogy illene viszonozni a meghívást. Mit tennétek ilyenkor? Olyan kellemetlen a szituáció.

2015. szept. 11. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
O nagy eskuvot tartott, belefertetek a keretbe. Ti szuk koru csaladit, amibe o nem fer bele. Ezen nem lehet megsertodni, nem kell meghivnotok.
2015. szept. 11. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy kell viszonoznod. Nyilván, ha ők is családi, szűk baráti körös esküvőt tartottak volna, titeket sem hívtak volna meg. Jófejségből meg nem lehet nagy lagzit csinálni.
2015. szept. 11. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Illik viszonozni a neghívást, de szerintem nektek nem muszáj. Ti kis esküvőt terveztek, csak család, semmi hajcihő.

Oda tényleg nem illik egy volt kolléganő.

2015. szept. 12. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Akkor ha valakit egyszer meghívtak egy lagziba, az már nem is tarthatna szűk családi körben esküvőt...
2015. szept. 12. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!