Ha valaki turkálóból öltözködik az gáz?
Nagyon igaza van az utolso hozzászólónak!. Énis igy gondolom, hisz nekem és a családomnak sincs pénze sajnos.
jók a turik azért:)
Turizni mostmár SIKK.
Nem a lepusztultakban, hanem vannak olyan turik, ahol csakis gyönyörű cuccok vannak, egyenként árazva, kissé drága, de mélyen a bolti árak alatt vannak a rucik.
Szoktam ilyen turiba menni, nemrég vettem 1900 Ft- ért egy pánt nélküli hosszú kockás inget, olyan mint egy hosszú csőtop, derékon megkötős, feneket takarja, ing anyaga van és végig gombos.
Ennél sokkal vacakabb van a Pimkie-ben most 4000 Ft körül.
Ez konkrétan a Renoválás a Dohány utca- Nagykörút sarkánál (www.renovalasbolt.hu). Itt nem fogsz 5 ezerért 2 nagy szatyor ruhával távozni, de reálisan gondolkodva címkés új cuccok vannak piacos áron vagy az alatt.
Amúgy én is szoktam az Üllői úti kilós Hádába járni, szoktam is kifogni 1-1 jobb darabot, magamnak, páromnak, anyukámnak és persze a 2 éves lányomnak is.
Az rossz lehet, ha valakinek csak a legolcsóbb turis cuccokra futja, mert hát a turi nem olyan, hogy kell nekem egy alkalmi kabát és hopp ott van, hanem az ember megy, körülnéz és valamibe beleszeret, amire nem is számított.
Ami meg kéne az tuti nincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!