Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki turkálóból öltözködi...

Ha valaki turkálóból öltözködik az gáz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 16:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem,néha én is szoktam venni ott ruhákat,van hogy tök jókat fogok ki.
2010. márc. 11. 16:14
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ha ízlésesen teszi azt.
2010. márc. 11. 16:25
 3/23 A kérdező kommentje:
anyum most vett onnan 1 szinte vadonatuj madison márkájú (made in usa) mocis kabátot 5000 ert (a neten 63 ezer)
2010. márc. 11. 16:34
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy gáz.

Én szoktam oda menni, sok plázacica van ott, akik lázasan keresgélnek.

Ha van rá lehetőség, hogy egy trendi felsőt pl. megvegyél párszázért, miért is hagynád ki?

Én amit lehet megveszek turikban, így kevesebbet költök, ami meg így marad el tudom jobb helyeken költeni (pl. Zara)

2010. márc. 11. 16:50
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
abszolut nem gáz,jobb cuccok vannak ott mint gondolnád én szinte turisból öltözködöm egy ideje,és megéri jó anyaguak!esküszöm jobb mint a a rendes boltokban!!
2010. márc. 11. 16:55
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem, olyan jó cuccokat lehet kifogni hogy csak na! Ősszel turiztam egy olyan csizmát, amihez hasonlót külföldi oldalakon láttam és ezért azt hittem csak külföldön lehet kapni. Aztán hordtam pár hónapig, majd megláttam más lábán is, és mondták hogy bekerült m.o.-ra is :D Tökjó, mert hozzám előbb eljutott mint hozzájuk :D Aztán ki mondaná meg hogy az enyém turiból van? Senki... Szerintem nagyon jó dolog a turkáló, mi imádjuk anyukámmal :D
2010. márc. 11. 18:33
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
miért hiszi mindenki,hogy ez gáz?főleg a mai helyzetben...én mindíg is turkáltam,mert jó cuccok vannak,jobbak,mint egy márkás boltban(egyedibbek) és ott is főként márkás cuccok vannak..
2010. márc. 11. 19:38
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
én imádok turiba járni, ott vannak csak igazán egyedi cuccok.
2010. márc. 11. 22:47
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Szoktam és szeretek turizni, nem azért mert rászorulok (szerencsére nem) hanem mert imádok válogatni, keresni, kutatni. Ott nincs 2 egyforma darab, ott ami találsz vagy jó rád vagy nem, nem tudsz az eladótól kisebbet/ nagyobbat kérni.

Mindemellett (én kilós Hádába járok) nagyon olcsón lehet akár márkás cuccokhoz hozzájutni, amik újak, címkések vagy akár csak újszerűek.

Tehát NEM gáz turiba járni, aki szerint az, az még nem volt jó turiban.

2010. márc. 14. 08:06
 10/23 anonim ***** válasza:
88%
én eddig csak új cuccokat vettem, irtóztam a turitól. csak már nem apa keresi meg a rávalót, hanem a párom, így vissza kellett venni. azóta turizok, van egy rakás jó cuccom. olyanok, amikre sose lenne pénzem. ízlésesen öltözök, meg sem mondani hogy turis. majd minden barátnőm onnan vásárol. így sokat félrerakok és cipőre költöm, abból sajnos csak drágábbat veszek meg és mivel nagy gyűjtő vagyok kell rá a pénz.
2010. márc. 14. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!