Sztetek szégyen ha turkálóból veszek ruhát?
Viccelsz? A legjobb ruháim turikból vannak. A családi shopping idején is, amikor "megrohamozzuk" a plázát, tíz perc múlva menekülök át a kedvenc turimba (még jó, hogy szemben van a plázával :P).
23L
Dehogy szégyen, én is imádok turizni. De ha te annak tartod, ne mond el másoknak, ennyi a titok.
19/L
A legjobb cuccokat mindig turizzuk :) A kedvenc sógornőmmel elég extrémek vagyunk, a plázás boltok eleve kilőve emiatt.
Ja, és a pasiknak meg a bébiknek is ott szerezzük a legtutibb darabokat. Akinek ez gáz, az meg hordja csak a rohadt drága tömegcuccokat.
Nem az.
Mi Angliaban elunk, hozzaszoktam azokhoz a markakhoz, amiket ott lehet megvenni az anyaguk, a meretezes es az arhoz kapcsolodo minoseg miatt. (Ott is van rossz minosegu ruha boven, de az ar a minoseget altalaban jelkepezi, tehat ha beterek egy olyan butikba, ahol minden 5-10 font, akkor tisztaban vagyok vele, hogy miert kerul annyiba, ugyanakkor ha egy masikban 20-40 font korul vannak a felsok, nadragok, akkor is tudom, hogy jora szamithatok.)
Viszont mivel vagyunk Magyarorszagon is, igy ott altalaban turikban vasarolok, mert azokat a ruhakat marka alapjan konnyen beazonositom es nem okoznak csalodast.
Nem ugy, mint amikor ranezek peldaul a new yorkerben egy ruhara, amiert mondjuk elkernek 9-10 ezer forintot es ranezesre tetszetos, de az anyaga valami borzalom, nem is beszelve peldaul a westendben a foldszinten levo butikokrol. Az viszi a palmat, mert a kinti 5-10 fontosoknak megfelelo gyengebb minosegu cuccokat adjak olyan aron, mintha jo fajta lenne.
RAadasul kisebb-nagyobb elteressel egyformak.
Napjainkban egyenesen sikk lett. A turizók két eredet és ok alapján túrnak, íme:
Egyik:
A tengerentúli sztároktól jött a dolog, Paris Hilton, stb. kezdtek arról interjúzni, hogy turkálókból öltözködnek, mert egyedibb, mint a tömegboltok. Ezért már nem ciki, hanem egyenese sikkes.
Másik:
a magyar gazdasági helyzetben sokan nem engedhetnek meg maguknak mást.
Tehát: ha turkálsz, senki nem tudhatja, hogy pénzes vagy, csak megfertőzött a turi-láz, vagy szegény vagy, és csak erre futja :) EZ a jó a turkálásban, mert divat lett, tehát senki nem fog rád furán nézni.
PLusz még valami: a környezeted annyit lát, hogy van rajtad egy Puma felső. Honnan tudnák, honnan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!