Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szégyen turkálós ruhát hordani?

Szégyen turkálós ruhát hordani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 19:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

nem.

énis szoktam

utálom a newyorker meg hasonló tömegcuccokat

14L

2010. okt. 10. 19:21
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
nincs ráirva egy ruhára se hogy turkálos!!! ugyhogy megsem tudnák sztem h honnan van
2010. okt. 10. 19:22
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem az.

S egyébként csak te tudod, hogy honnét való, mert nincs rá írva.

Sokszor volt, hogy megdicsérték, "jaj de jó felső, honnét van?" - nem mindig mondtam meg, hogy honnét.

Persze olyat kell összeválogatni. (ne legyen agyonmosott, szakadt, pecsétes stb.)

Én egy ideje turiból öltözködöm, mert spórolni akarok mindenen, amin tudok, illetve itt egyedibb ruhák vannak, mint a plázákban és a kínaiban. (sokszor nem is találok magamra való méretet, pedig 42-est hordok)

Viszont a turik is kezdenek drágulni.

2010. okt. 10. 19:24
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
és a turkálóban sokszor lehet márkás cuccokat is találni amik jól is néznek ki. De nagy türelem kell hozzá! :)
2010. okt. 10. 19:24
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Sőt, én nem vagyok egy csóró, de jó volt egyszer szert tenni egy eredeti DIESEL nadrágra 1000,-Ft-ért. Pedig ráadásul új volt. Szerintem nem hordták.

Nem szabad elfeledni, hogy minden ruhát ki lehet mosni és az új ruha is használttá válik az első alkalommal.

És igaza van annak is, aki azt mondja, hogy nincs rájuk írva, hogy turis.

2010. okt. 10. 19:28
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Amúgy meg ki a franc látja, hogy azt Én a turiból vettem?

Bunkókkal meg alapból nem állok szóba, szóval ha elmondom valakinek, akkor sincs kritika.

24/L

2010. okt. 10. 20:43
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

OFF és bocs

De hol a fenében tudtok olcsóbban ruhát venni mint boltban? Szegedi vagyok, nem egy turiban megfordultam már, de mindenhol 2-3000 ft egy felső, vagy egy pulcsi. Ennyiért nem szoktam megvenni, hiszen a Jeansban mindig van valami leárazás és 700-1500 között meg tudom venni a pólókat :(

Közben meg olyan sokszor hallom hog ymilyen jó cuccot túrtatok már megint, meg milyen olcsón kijöttetek :(

2010. okt. 10. 21:17
 8/27 A kérdező kommentje:

A darabáras az drága ott vannak ilyen árak.

Kilós az olcsó 2000Ft kijön 3 póló.

2010. okt. 10. 21:25
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van már pl 300 Ft-ért álomszép Dorothy Perkins pulcsim :) 150 ft-ért szoknya, stb. :) Szerencse és türelem kérdése, nem, nem ciki :) Hajrá!
2010. okt. 10. 22:28
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A rossz ízléssel megválogatott ruhák viselése a szégyen. Ha épp turkálóban találsz irtó jó cuccokat, azt miért lenne ciki?
2010. okt. 10. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!