Szégyen turkálós ruhát hordani?
nem.
énis szoktam
utálom a newyorker meg hasonló tömegcuccokat
14L
Szerintem nem az.
S egyébként csak te tudod, hogy honnét való, mert nincs rá írva.
Sokszor volt, hogy megdicsérték, "jaj de jó felső, honnét van?" - nem mindig mondtam meg, hogy honnét.
Persze olyat kell összeválogatni. (ne legyen agyonmosott, szakadt, pecsétes stb.)
Én egy ideje turiból öltözködöm, mert spórolni akarok mindenen, amin tudok, illetve itt egyedibb ruhák vannak, mint a plázákban és a kínaiban. (sokszor nem is találok magamra való méretet, pedig 42-est hordok)
Viszont a turik is kezdenek drágulni.
Nem! Sőt, én nem vagyok egy csóró, de jó volt egyszer szert tenni egy eredeti DIESEL nadrágra 1000,-Ft-ért. Pedig ráadásul új volt. Szerintem nem hordták.
Nem szabad elfeledni, hogy minden ruhát ki lehet mosni és az új ruha is használttá válik az első alkalommal.
És igaza van annak is, aki azt mondja, hogy nincs rájuk írva, hogy turis.
Nem. Amúgy meg ki a franc látja, hogy azt Én a turiból vettem?
Bunkókkal meg alapból nem állok szóba, szóval ha elmondom valakinek, akkor sincs kritika.
24/L
OFF és bocs
De hol a fenében tudtok olcsóbban ruhát venni mint boltban? Szegedi vagyok, nem egy turiban megfordultam már, de mindenhol 2-3000 ft egy felső, vagy egy pulcsi. Ennyiért nem szoktam megvenni, hiszen a Jeansban mindig van valami leárazás és 700-1500 között meg tudom venni a pólókat :(
Közben meg olyan sokszor hallom hog ymilyen jó cuccot túrtatok már megint, meg milyen olcsón kijöttetek :(
A darabáras az drága ott vannak ilyen árak.
Kilós az olcsó 2000Ft kijön 3 póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!