Szégyen turkálós ruhát hordani?
tegnap 21:17
A Jeans club-os ruhákért Én már egy fityinget nem adnék inkább...az a minőség...1-2 oké, de a legtöbb...
Az meg egy jó drága turi lehet hallod, 2-3000 egy felső?
Itt Debrecenben 1000 alatt a felsők, sokszor meg van 50%, szóval még olcsóbb:)
Valami más turiba nézz be szerintem:D
Meg inkább vedd meg abban a turiban a kicsit drágább, de igazi márkás cuccot, mert az lehet, hogy ezerszer jobban fogja bírni és tovább hordod, mint a Jeans Club-os.
Nem szégyen. Volt olyan, hogy egy turi felé mentem az egyik buszon. Mellettem állt két idősebb hölgy, mindketten elegánsan felöltözve, blézer, szoknya, blúz, kiegészítők. Jól állt nekik a ruha, elegáns volt, látszott rajtuk, hogy megengedhetik maguknak a drágább ruhákat, hogy butikból vásároljanak egyedibb darabokat. (Polgármesteri hivatalban dolgozott az egyik, a másik bíróságon)
Az egyik dicsérte a másikat, hogy milyen szép a ruhája, netán új, hol vette.
Kiderült, hogy mindketten abból a turiból öltözködnek, ahová én is tartottam. Leesett az állam, mert nem mondtam volna meg a ruházat alapján.
Én azért szeretem a turikat, mert jó minőségű, márkás darabokat lehet kifogni, minőségi anyaggal.
Én is szoktam Jeans club-ban vásárolni, bár ritkán találok magamra, pedig egy átlagos L-es méret vagyok, de néha még az xl-es is kicsi ott.
A nyári felsőimmel úgy jártam (amit ott vettem), hogy mindegyiknek a nyaka el van szabva, nem esik középre. Bírják egy darabig a gyűrődést, de vannak sokkal jobb minőségű turis felsőim.
én vagyok a jeans-os.
nálunk csak ilyen Angex vagy mifene turi van, pedig valljuk be szeged nem eg ykicsi város. Csupa ilyen vállfás cuccok, és komoly egy póló 2-3000 Ft és még csak nem is márkás :( szörnyű :(
Életem turis fogása egy kiváló állapotú eredeti Tommy Hilfiger klasszikus farmer potom 900-ért:D:D:D boltban 40 ezer alatt kizárt, hogy kapsz ilyet, és akkor lehet, hogy keveset mondtam.
a turi egy kincsvadászat, ha értesz hozzá, bolond aki lenézi ezt, de komolyan!!!
24 N
6 éve (kb.) mentem el először egy turiba, darabárasban. Renoválás volt a Blahán. Nem olcsó, sőt, sokszor egy egy darab a kínais árakkal vetekszik, de minőségre, fazonra ezerszer különbek. És ott szinte csak új holmik vannak.
Nem kell lenézni, ezek nem gagyi no name cuccok, hanem márkásak. Az egy dolog, hogy itt nálunk nem elérhetőek (Pl. New Look, Dorothy Perkins stb.) de ezek kinn pont olyan márkák mint a Zara, Mango vagy Marks & Spencer.
Csomó olyan holmit lehet megvenni töredékáron, amiket itt is a plázákban árulnak. Az angol turik tele vannak Next, H&M cuccokkal, de már találkoztam zara, Mango, Bershka darabokkal is, sőt converse cipőbe is belefutottam, sajnos nem a méretemben.
Addig, amíg az embereknek sokszor a számlákra sem telik, meg normális ételre, addig pláne van létjogosultsága a használt ruháknak. Az a buta aki erején felül erőlteti a drága holmikat, csak hogy úgy tűnjön, van pénze, közben hó közepén már pang a pénztárcája. Vagy aki hitelkártyáról veszi a ruháit. Inkább legyen turis, az amúgy sincs ráírva a ruhára, csak az tudja honnan van akinek elmondod.
Én egyedül nadrágot nem veszek turiban, nekem valahogy rövidek, pedig 175 cm magas vagyok, de valahogy mindegyikből kilóg a bokám, sajnos. És halál irigy vagyok a 167 cm- s barátnőmre, akinek extra dögös gatyái vannak turiból, max 3000- ért.
(Én a kedvenceimet a zaraban veszem, nekem az vált be nadrág ügyben).
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!