Egy ilyen színű farmert lehet sportosan hordani? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Kb ugyanilyen színű csőfarmerem van. Egy ilyet fel lehet venni egy fekete pulcsival és egy fekete edzőcipővel? Ilyen cipőre gondolok: [link]
Vagy ez így nem illik össze? Nekem tetszik az összeállítás, csak nem tudom, hogy másoknak is, ezért tettem fel a kérdést, kíváncsiságból..
15/L
2011. okt. 22. 15:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel a cipővel meg fekete felsővel nem illik össze. Egy fehér felsővel/cipővel tudom csak elképzelni, feketével semmi képpen sem.
2/4 anonim válasza:
Mért ne? Mondjuk a rózsasín lehet h nem a legjobb a gatyához de ha nem feltűnő akkor lazán felvenném. 16/L
3/4 anonim válasza:
Egy sötétebb nadrággal jobban menne a sötét felső, de ezzel is elmegy
4/4 anonim válasza:
igazából tök mind1...ha szép az arcod és jó az alakod, ha jó a kisugárzásod akkor akár rongyokban is mehetsz...ahogy én észrevettem a szép lányokat minden öltözékben szépnek látják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!