Miért ilyen rossz érzés felvenni a frissen mosott farmert?
Figyelt kérdés
mintha 1 számmal kisebb lenne kb... utálom2011. okt. 29. 18:47
1/3 anonim válasza:
ez mindenkinél így van, nyugi, mosásban kicsit összemegy és ahogy hordod úgy nyúlik ki, de pl: tesióra után ha megizzad az ember akkor sem kényelmes felvenni a farmert magára! :/
2/3 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkodtam valamelyik nap.
A héten mostunk farmerokat és amikor felvettem olyan kényelmetlen volt, olyan betöretlen hatása volt. Pont azon gondolkodtam, hogy ha alacsony hőfokon átvasalnám, akkor is ilyen rossz érzés lenne-e?!
16L
3/3 anonim válasza:
Jaaaj ne is mondd
pont ma volt rajtam az a farmerom ami mosás után nagyon összeszűkül
van rajtam egy kis túlsúly, ezért nem is szeretem a szűkebb farmerokat. És van egy farmerom ami ha ki lett mosva alig jön fel rám, ez kb reggel fél 7-kor van.
Délbe pedig már majdnem leesik róla, meg nyúlik mindenhol egy csomót. Nagyon utálom, néha van hogy legszívesebben a tűzre vágnám ezt a nadrágot. De szerencsére a többi farmerom nem szűkül össze ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!