Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szégyen turkálós ruhát hordani?

Szégyen turkálós ruhát hordani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 19:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
15/Lány vagyok, ésn szoktam new yorkerbe, turiba járni bár nrm nagyon híreszterem :D (már mint a turit)ha te is így vagy vele akkor nem gáz szerintem nem látszik meg hogy turiból vanés ténleg vannak márkás cuccok multok pl. egy adidas szabadidő nacit vettem 1500 és senknek nem jutott eszébe hogy turiból van:)
2010. okt. 14. 21:41
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Most voltam hétfőn ismét, annyira jó felsőt és egy farmert vettem... nagyon örültem neki, teljesen újnak látszik, és 2000 ft volt összesen :D Farmer is felső is márkás. Nagyon jó ruhákat lehet ott kifogni. Ja tavasszal is vettem ott egy topánkát kb 500 ft-ért, és nem ment tönkre :P vettem már turkálóban nagyon sokmindent, magassarkú cipőt, bolerót, táskát, felsőt, pólókat, és minden nagyon jó minőségű. Szerintem nem szégyen onnan vásárolni, az meg hogy más mit mond nem érdekel :D Én imádom a cuccokat, amiket onnan vásárolok.

Lehet holnap is meglátogatom a turit, hátha találok megint valami szuper darabot :D

2010. okt. 14. 22:51
 23/27 A kérdező kommentje:
kezd vkinél szenvedélybetegséggé válni?
2010. okt. 14. 23:04
 24/27 anonim válasza:
100%

egyáltalán nem ciki, hiszen ott igazán egyedi darabokat találsz, és még pénztárcakímélő is. minél különlegesebb valaki, annál jobb :) mi barátnőimmel gyakran járunk turizni, varrni/átalakítani is szoktunk ruhákat, és a végeredmény eddig kb mindenkinek tetszett :)

aki szerint ciki a turi, az nagyzolós, és pénzorientált...

2010. okt. 15. 00:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nemrég nyílt egy új, márkás turi!

Ma be is nézünk:)

24/L

2010. okt. 15. 10:26
 26/27 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem! Sőt tök egyedi ...az biztos, hogy nem fog veled szembe sétálni az utcán;)
2010. okt. 15. 15:53
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Nincs ráírva :D meg kit érdekel??!, ha magadnak tetszik mással ne törődj!!!
2010. okt. 15. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!