Szégyen turkálós ruhát hordani?
Most voltam hétfőn ismét, annyira jó felsőt és egy farmert vettem... nagyon örültem neki, teljesen újnak látszik, és 2000 ft volt összesen :D Farmer is felső is márkás. Nagyon jó ruhákat lehet ott kifogni. Ja tavasszal is vettem ott egy topánkát kb 500 ft-ért, és nem ment tönkre :P vettem már turkálóban nagyon sokmindent, magassarkú cipőt, bolerót, táskát, felsőt, pólókat, és minden nagyon jó minőségű. Szerintem nem szégyen onnan vásárolni, az meg hogy más mit mond nem érdekel :D Én imádom a cuccokat, amiket onnan vásárolok.
Lehet holnap is meglátogatom a turit, hátha találok megint valami szuper darabot :D
egyáltalán nem ciki, hiszen ott igazán egyedi darabokat találsz, és még pénztárcakímélő is. minél különlegesebb valaki, annál jobb :) mi barátnőimmel gyakran járunk turizni, varrni/átalakítani is szoktunk ruhákat, és a végeredmény eddig kb mindenkinek tetszett :)
aki szerint ciki a turi, az nagyzolós, és pénzorientált...
Nálunk nemrég nyílt egy új, márkás turi!
Ma be is nézünk:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!