Turkálóból vesztek ruhákat karácsonyi ajándéknak?
Figyelt kérdés
Használt ruhát vesztek karácsonyra család tagjaitoknak?2010. nov. 29. 20:26
1/2 anonim válasza:
Ugyanolyan, vagy még jobb ruhák mint a boltokban, tehát miért ne? És nem mindenki teheti meg, hogy 10ezerért vegyen pulóvert.
2/2 anonim válasza:
Anyukám külön kérte, hogy majd menjünk el a turiba, és ő válogat majd... nagyon be van zsongva :D. Magamtól ódzkodtam az ötlettől, mert nagyon turimániás vagyok, de kicsit cikinek tartottam volna onnan karácsonyra venni ruhákat... mondjuk ahol én vásárolok, ott olyan jó minőségű ruhák vannak, hogy simán le lehetne róla tagadni (van olyan, amin még az eredeti árcímke is rajta volt, tehát sokkal többször nem volt emberen, mint egy sima ruha egy konfeckióüzletben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!