Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki turkálóból öltözködi...

Ha valaki turkálóból öltözködik az gáz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

szerintem sem gáz.

Én imádok turizni,mert imádok keresgélni,kutatni,gyüjtögetni,és amit kifogok tuti nem jön szembe velem az utcán.Ráadásul tök márkás és egyedi cuccokhoz jutsz hozzá olcsón.Én főleg felsőket szoktam venni.Mondjuk jól meg kell nézni,hogy nincs e rajta lyuk,eűnem hibás-e.Én csak olyat veszek meg ami hibátlan.:)

2010. márc. 14. 10:10
 12/23 anonim válasza:
80%
Abszolút nem gáz szerintem, 150 forintért olyan galléros Adidas pólót szereztem, hogy senki nem mondja meg róla, honnan van. Amúgy meg vagy 5000 Ft.
2010. márc. 14. 10:44
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
dehogy gáz,inkább az a gáz mikor megveszel mondjuk a kínaiban valamit és végigmész az utcán és veled szembe jön legalább 3 ember akin ugyanolyan van,na hát ez a turis cuccoknál nem fodul elő és még olcsóbb is
2010. márc. 14. 11:53
 14/23 anonim ***** válasza:
8%

Igen! Borzasztó gáz!! Extra gáz!!

Hogy lehetsz ennyire igénytelen?

Menj és azonnal add oda a ruháidat a hajléktalanoknak meg a vöröskeresztnek.

2010. márc. 14. 12:26
 15/23 anonim ***** válasza:
9%
rühellem,hányingerem van a turitól,és életemben nem fogok onnan vásárolni,de attól nem gáz..
2010. márc. 14. 16:26
 16/23 anonim ***** válasza:
én imádok turiba járni :DDD
2010. márc. 14. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
A barátnőm, akinek az apukáé volt Debrecenben a Seat, az anyukája meg a polgár mester alatt volt közvetlenül, még ő is szuokott turizni, vannak onnan cuccai. És mellesleg én is nagyon szeretek:)
2010. márc. 15. 14:06
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

16.26 vagyok.

Nem gúnyból írtam,tényleg hányingerem van a turitól,akármennyire is akartok már mínuszba pontozni... :D

Valamint mondtam is, hogy mert én nem szeretem, attól nem gáz.

De szerintem a kérdező kicsit beszűkült vagy,ha ott vásárolsz és gáznak tartod,várásolj máshol.Nem...?

2010. márc. 15. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Manapság ma már ez annyira trendiiii, az igazi gagyi "egyéniségek" is turkálóból öltöznek, csak mert turizni menőőő.

Bezzeg a 90-es években milyen ciki volt már turiból öltözni. Pedig akkor még olcsó is volt. De gondolom ti még akkor hírből sem hallottatok turiról.

2010. márc. 15. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen..turizni nagyon menő...

mert a pénztelenség is nagyon menő,és ha most annyi pénzünk lenne,mint a kilencvenes években volt,akkor valószínű tök cikik lennénk,hogy nekünk jutna a bolti új ruhákra..

sajnos én nem menőségből megyek turizni,hanem mert nem futja a 20 ezer ft-os nadrágokra,azt inkább a rezsire költöm..szakadt gatyába meg csak nem fogok mászkálni!Akkor marad a turi,ha ciki,ha menő..pénz beszél..

2010. márc. 15. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!