Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én kapok röhögőgörcsöt...

Csak én kapok röhögőgörcsöt attól, hogy divat lett a gumicsizma?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre gyakrabban látom lányokon ezeket a színes fröccsöntött szarokat, és gondoltam felvetem itt ezt a kérdést...

Az én álláspontom szerint szánalmas és bődületes parasztvakítás az egész. Sok idióta punci megveszi amit a trenditévében látott, és rettentően örül magának. El se gondolkozik azon, hogy gumicsizmában marhaszarban szokás tapicskolni, illetve mindenféle kerti munkákat végezni. :D Múltkor egyik barátnőmmel azon kacagtunk jókat pár gumicsizmás csodanő társaságában, hogy legközelebb majd divatba jön a hello kitty-s, rózsaszín boával futtatott vasvilla, mint kiegészítő. Aztán majd a vállukra csaphatják a párducmintás gumicsimma mellé :D

Röhejes. Akik szeretik az ilyesmit, azoknak ajánlom figyelmébe a Császár új ruhája című mesét. Elég tanulságos volna. :D

2010. febr. 19. 23:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
39%
Nekem sem teccik a gumicsizma..Ezt az egyet venném fel talán!: [link]
2010. febr. 20. 13:47
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
2010. febr. 20. 14:16
 23/37 anonim ***** válasza:
52%

Ennél még az is jobb volt mikor mindneki úgy nézett ki mintha egy rózsaszín nyusziba lépett volna bele :))

A másik nagyon nyerő divat a magassarkú tornacipő...

2010. febr. 20. 17:01
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a kérdező nem arra gondolt, amikor munkához gumicsizmát vesz fel az ember. Én vidéki lány vagyok, láttam én is nagyszüleimet gumicsizmában reggelente kimenni a tyúkokhoz. Amikor nagy sár volt én is tőlük kértem kölcsön amikor ki szerettem volna menni játszani vagy valami :))) Ez természetes, sőt erre való a gumicsizma, nem szégyen viselni. De, hogy ebből divatot csináltak! Az kész röhej. Na meg, hogy a plázákban a padlólapon gumicsizmás csinicsajok szaladgálnak... pepsivel és coca colaval a kezükben... meg nergiaitalokkal és akkor gumicsizma. Hát nem tudom, nekem valahogy nevetséges ez az egész, nem látom benne a rációt.
2010. febr. 20. 19:19
 25/37 anonim ***** válasza:
34%
Inkább ti vagytok a nevetségesek,hogy ilyenekkel foglalkoztok.Kíváncsi lennék,hogy ti akik másokat leszóltok,hogyan öltözködtök a mindennapjaitokban.Linkeljetek bátran.
2010. febr. 20. 19:46
 26/37 A kérdező kommentje:

[link]

vagy

[link] ezek közül a jobb oldali

vagy

[link]

Szerintem nincs baj az ízlésemmel. :) Bátran pofán röhögök akármilyen idióta libuskát, akin gumicsimmát látok. Nem szoktam senkit a háta mögött szidni :D

Ezennel bocsánatot kérek azoktól, akik praktikus okokból hordanak gumicsizmát. Természetesen van az az idő, amikor néha én is visszasírom ovis éveimet, mikor még hajlandó voltam felvenni ilyesmit. A bocsánatkérés komoly volt. Tényleg.

Amúgy megnézném, hogy vajon hol lakhat az a kommentelő, aki azt írta, hogy feléjük mindenki ilyenben jár :D

2010. febr. 20. 22:53
 27/37 anonim ***** válasza:
27%

te vagy az idióta libuska drágám, de ne is zavarjon.

talán az az illető mondjuk falun lakik, de hát te, mint városi bunkó, azt sem tudod mi az. nézz utána szótárban, neten! mellesleg engem pl szemberöhöghetsz, az eszedhez értem és magasról tojok rá. már ha egyáltalán észreveszlek...

2010. febr. 21. 08:33
 28/37 anonim ***** válasza:
60%

"Amúgy megnézném, hogy vajon hol lakhat az a kommentelő, aki azt írta, hogy feléjük mindenki ilyenben jár :D"

Igen én falun lakok.És itt a kisgyerektől az idősekig mindenkinek van.Hozzáteszem,nem Magyarországon.Még csak az kellene!Hogy ilyen emberekkel szembesüljek mindennap?Pl.a stílusod nagyon nem tettszik.Az 1.képen látható cipő fiús(és igencsak felkapott divatcipő),a második képen látható olyan,mint egy antik darab(de talán az a legjobb),a 3.huh kis fém sarok meg szatén masni(cuki és még te mered azt mondani,hogy libuska)Amúgy imádom a masnikat,de ez gagyi(ne haragudj meg érte)Mindhárom cipő teljesen más stílus.Nekem is van lapos cipőm meg csizmám,de azért ennyire nem térnek el egymástól.

2010. febr. 21. 13:07
 29/37 anonim ***** válasza:
2010. febr. 21. 15:02
 30/37 anonim ***** válasza:
36%
Ez az én stílusom,ami felettem van ."Egy nem magyar falusi lány".:-)
2010. febr. 21. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!