Csak én kapok röhögőgörcsöt attól, hogy divat lett a gumicsizma?
Mostanában egyre gyakrabban látom lányokon ezeket a színes fröccsöntött szarokat, és gondoltam felvetem itt ezt a kérdést...
Az én álláspontom szerint szánalmas és bődületes parasztvakítás az egész. Sok idióta punci megveszi amit a trenditévében látott, és rettentően örül magának. El se gondolkozik azon, hogy gumicsizmában marhaszarban szokás tapicskolni, illetve mindenféle kerti munkákat végezni. :D Múltkor egyik barátnőmmel azon kacagtunk jókat pár gumicsizmás csodanő társaságában, hogy legközelebb majd divatba jön a hello kitty-s, rózsaszín boával futtatott vasvilla, mint kiegészítő. Aztán majd a vállukra csaphatják a párducmintás gumicsimma mellé :D
Röhejes. Akik szeretik az ilyesmit, azoknak ajánlom figyelmébe a Császár új ruhája című mesét. Elég tanulságos volna. :D
Ennél még az is jobb volt mikor mindneki úgy nézett ki mintha egy rózsaszín nyusziba lépett volna bele :))
A másik nagyon nyerő divat a magassarkú tornacipő...
vagy
[link] ezek közül a jobb oldali
vagy
Szerintem nincs baj az ízlésemmel. :) Bátran pofán röhögök akármilyen idióta libuskát, akin gumicsimmát látok. Nem szoktam senkit a háta mögött szidni :D
Ezennel bocsánatot kérek azoktól, akik praktikus okokból hordanak gumicsizmát. Természetesen van az az idő, amikor néha én is visszasírom ovis éveimet, mikor még hajlandó voltam felvenni ilyesmit. A bocsánatkérés komoly volt. Tényleg.
Amúgy megnézném, hogy vajon hol lakhat az a kommentelő, aki azt írta, hogy feléjük mindenki ilyenben jár :D
te vagy az idióta libuska drágám, de ne is zavarjon.
talán az az illető mondjuk falun lakik, de hát te, mint városi bunkó, azt sem tudod mi az. nézz utána szótárban, neten! mellesleg engem pl szemberöhöghetsz, az eszedhez értem és magasról tojok rá. már ha egyáltalán észreveszlek...
"Amúgy megnézném, hogy vajon hol lakhat az a kommentelő, aki azt írta, hogy feléjük mindenki ilyenben jár :D"
Igen én falun lakok.És itt a kisgyerektől az idősekig mindenkinek van.Hozzáteszem,nem Magyarországon.Még csak az kellene!Hogy ilyen emberekkel szembesüljek mindennap?Pl.a stílusod nagyon nem tettszik.Az 1.képen látható cipő fiús(és igencsak felkapott divatcipő),a második képen látható olyan,mint egy antik darab(de talán az a legjobb),a 3.huh kis fém sarok meg szatén masni(cuki és még te mered azt mondani,hogy libuska)Amúgy imádom a masnikat,de ez gagyi(ne haragudj meg érte)Mindhárom cipő teljesen más stílus.Nekem is van lapos cipőm meg csizmám,de azért ennyire nem térnek el egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!