Csak én kapok röhögőgörcsöt attól, hogy divat lett a gumicsizma?
Mostanában egyre gyakrabban látom lányokon ezeket a színes fröccsöntött szarokat, és gondoltam felvetem itt ezt a kérdést...
Az én álláspontom szerint szánalmas és bődületes parasztvakítás az egész. Sok idióta punci megveszi amit a trenditévében látott, és rettentően örül magának. El se gondolkozik azon, hogy gumicsizmában marhaszarban szokás tapicskolni, illetve mindenféle kerti munkákat végezni. :D Múltkor egyik barátnőmmel azon kacagtunk jókat pár gumicsizmás csodanő társaságában, hogy legközelebb majd divatba jön a hello kitty-s, rózsaszín boával futtatott vasvilla, mint kiegészítő. Aztán majd a vállukra csaphatják a párducmintás gumicsimma mellé :D
Röhejes. Akik szeretik az ilyesmit, azoknak ajánlom figyelmébe a Császár új ruhája című mesét. Elég tanulságos volna. :D
Pici ásó meg kapa van rajta? Úristen, már elnézést kérek de én mindjárt besza-behu! :DDDDD Hát ez... nem is találok szavakat.
Egyébként az nem fér a fejembe, hogy ide is szinte mindenki azt írta nem tetszik neki, mégis boldog-boldogtalan magára kapja...
Szerintem rettenetes. Minden sz.rból divatot csinálnak már. Azért mert színes (hajajj, de még milyen színek azok) már egyből nem tré hanem trendi. Én nem adnék érte pénzt.
Még 3-5 éves kislányokon elmegy, aranyos de felnőtteken. MIndig jót röhögök, hogy náluk is jobban nézek ki illetve hogy mennyivel több pasi jut így nekem :DD na mindegy is.
Kitalálta ki ezt a gumicsizmás dolgot?
Én fiú vagyok, és szerintem kifejezetten csinos tud lenni, főleg mivel az ilyen mindenféle színes-mintás darabok annyira elütnek a gumicsizma EREDETI használatától, hogy nem szarlapátolós egyáltalán.
Ezzel az erővel a tornacipőt is lehet anyázni (anyázom is, sok szánalmas tini, de majd kinövik), hiszen TORNAÓRÁRA való, az a lényege, hogy elnyűhető és nem akadályoz, nincs neki merev talpa. Vagy a farmernadrág. Régen midenki szövetnadrágban járt (kivéve ugye a nők, akik akkor még női ruhákat hordtak), csak melózni vették fel az elnyűhetetlen farmert. Na tessék. GONDOLKODNI, mielőtt hülyeséget kérdezünk, oké?
Én falun nőttem fel, nagypapámnak ez volt a napi viselete a munkához, ami tök természetes volt. Nekem is volt, mert néha szükség volt rá.
Aztán a fővárosba kerültem, és...erre jönnek szembe velem a rózsaszín gumicsizmák...a pofám leszakad. :D
szerintem meg ezek a lapostalpú, hegyes orrú cipőnek nem nevezhető vackok röhejesek, néha úgy megmondanám 1-2 embernek, hogy nagyon ronda! ugyanígy nem vennék fel tornacipőt sem.
mellesleg a munka nem büdös, te kis idióta. képzeld, van, akinek a nyagyszülei még disznót tartanak, vasvillát használnak és kertimunkát csinálnak. csak azét, mert te városba születtél és ezekről nagyjából azt sem tudod hogy mi, csak pattogsz itt, még nem ciki a munka. úgyhogy baromira nem érdekel, hogy gumicsizmában mit szoktak csinálni, attól én még felveszem. tudod én nem olcsó műbőr szarokban mászkálok az utcán, hanem csupa olyanban, aminek nem tesz jót a víz és nagyon is örültem, hogy lehet kapni. úgyhogy kapj nyugodtan röhögőgörcsöt. mellesleg képzelem milyen lehetsz...
Nem olvastam végig az összes kommentet, nekem van gumicsizmám, és nagyon szeretem. Tetszik is, meg praktikus is, a nagy sárban meg esőben. Ősszel vettem, és vásároltam hozzá gyapjú talpbetétet, hogy ne legyen olyan hideg. Télen persze nem hordtam, majd most megint előveszem, ha jön a tavasz.
Amúgy az az:
Igen csak te kapsz röhögőgörcsöt.Neked nem mindegy,hogy kinek mi tettszik és mennyiért vásárolja?Egyébként ahol én élek,ott szinte mindenki gumicsizmába jár ősszel,meg tavsszal és néha nyáron is.Nagyon is jól jön esős időben.És ha nem is esik és az a divat akkor kész ez van.Nem muszáj hordanod,és nézned sem ha nem tettszik.
szerintem a playboyos gumicsizma mindent visz:D
szánalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!