Ennyire divat most a gumicsizma?
Figyelt kérdés
Tegnap esőben sétáltam az utcán, és arra lettem figyelmes, h szinte minden második lányon színes jópofa gumicsizma van. Ennyire divatos mostanában?
30/N
2010. szept. 11. 17:56
1/15 anonim válasza:
Egyrészt divatos is, másrészt meg Magyarország is kezd felvilágosulni annyira, hogy ha van valami praktikus viselet, akkor azt felveszik még akkor is, ha sok mindenkinek nem tetszik, vagy nem kifejezetten divatos.
2/15 A kérdező kommentje:
hát igen. Az biztos, h szakadó esőben ez a legpraktikusabb lábbeli!
2010. szept. 11. 18:02
3/15 A kérdező kommentje:
haha...
2010. szept. 11. 18:28
5/15 A kérdező kommentje:
Semmi! De ettől még várok számomra hasznosabb válaszokat is! :D
2010. szept. 11. 18:41
6/15 anonim válasza:
Igen divat!De nem csak a színesek én láttam már olyat is hogy ilyen házilag készített hogy megveszi ezt a nagymamás permetezős zöld vagy fekete gumicsizmát ami tök idiótán néz ki és tele rajzolja tök jó mintákkal meg smileyval:)
nagyon jól néznek szerintem nagy divat de az a baj hogy ha hideg is van akkor meg megfagysz benne állítólag mert mivel gumiból van ezért átveszi a hideget is akár csak a meleget
7/15 anonim válasza:
Divat is, de ugye ilyen időben.... Talán esett az eső??? Ja igen? Látod, ott a válasz a kérdésben...
26/N
8/15 anonim válasza:
hát nemtom ti hogy vagytok ezzel de ha divat ha nem én nem venném fel xD vett már nekem anya de nem kellet
9/15 anonim válasza:
Ezzel már sok cikk és műsor foglalkozott, amiből kiderült: Bár "divat", kényelmes és bizonyos időben praktikus de a férfiak gyűlölik. Ha esőben felveszed akkor még hagyján, mert akkor elviselhető, de vannak olyanok, akik egy rendes napsütéses hétköznapon abban járkálnak....
10/15 anonim válasza:
akár divatos akár nem, én soha nem venném fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!