Ennyire divat most a gumicsizma?
Figyelt kérdés
Tegnap esőben sétáltam az utcán, és arra lettem figyelmes, h szinte minden második lányon színes jópofa gumicsizma van. Ennyire divatos mostanában?
30/N
2010. szept. 11. 17:56
11/15 anonim válasza:
egyepkent ki koptatja a szort a labatokon :D komolyan.. es nagyon ritkan no vagy nem is no
12/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon gusztustalan fel nem venném:)
16/L
13/15 anonim válasza:
Amikor kezdett divatba jönni ez a viselet és először láttam ilyet utcán, több lányon is hát nagyon megdöbbentem... Nem tudtam hova tenni, hogy ezt miért hordják mert annyira ronda, ormótlan, ízléstelen és gagyi. A praktikumát illetően nincsenek kétségeim, de én azt hiszem csak akkor fogok ilyet hordani ha minket is kiönt az árvíz.
14/15 anonim válasza:
Újabban már árulnak szőrmebetéteset és bőrrel kombináltat is. Nekem is van és tényleg nagyon praktikus, de valószínűleg télen nem fogom hordani, ez csak olyan esős időben való viselet. Most keresek hozzá valami csinosabb esőkabátot, de eddig még csak nem nagyon láttam (sőt egy olyan sárga kalap is kellene hozzá:-)
15/15 anonim válasza:
Mostanában én is felfigyeltem rá, hogy elég sokan rohangálnak mindenféle mintás gumicsizmákban. Szerintem is rohadt idétlen.
Lányok létezne valóban szép bőrcsizmák, amik nem áznak be. Miért égetitek magatokat ilyen szarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!