Tudom, hogy most a gumicsizma divat, de komolyan égtek ezzel? Ti hordjátok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 15:09
1/8 anonim válasza:
Ja, a nyakig érő sárba (ha épp sár van) hátra a lovak karámjához :D
Utcára fel nem venném!
2/8 anonim válasza:
sztem most már egyáltalán nem divat,tavaly volt divat a gumicsizma de én akk sem vettem fel (utcára) sztem elég gáz.
3/8 anonim válasza:
sztem baromi jók ezek a mintásak!
4/8 anonim válasza:
ízlések és pofonok, akinek tetszik, hordja nyugodtan, bár még nem láttam embert, akin jól mutatott volna:)
5/8 anonim válasza:
tavaly hordtam színes mintásat, sztem jópofa:D
6/8 anonim válasza:
egyik ismerősömnek rózsaszín fekete kockás.. magassarkú van ocsmány szerintem -.-
7/8 anonim válasza:
A múltkor, amikor annyira ömlött egész hétvégén az eső, s 3-szor kellett átvennem a zoknimat, mert beázott a cipőm, amíg a boltba és lottót feladni mentem, gondolkodtam, hogy veszek egyet. VAnnak mostmár jópofák, a nadrág úgyis ráér, annyira nem feltűnő, de otthonra, hétvégére, szakadó esőben ideális. Én is azt gondolom, hogy égő, de ilyen esetekben praktikus.
8/8 anonim válasza:
divat ide vagy oda (engem az soha nem érdekelt), nagyon hasznos tud lenni. nálunk most "kerti tó" van, meg "utcai tó", de olyaqn, hogy száraz lábbal nem tudok átmenni rajta, és mivel repülni még nem tanultam meg, meg vizen járni sem, mire beértem a munkahelyemre térdig átáztam, és megfagytam, szóval én ma délután megyek, és veszek egyet!!!
ti meg tipegjetek a kis tűsarkútokban a betondzsungeletekben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!