Miért lett ekkora divat a gumicsizma?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 20:20
1/9 anonim válasza:
nem divat.
tavaly még talán azvolt de akkor se vette fel szinte senki!Most az ugg csizma a divat
2/9 bumbi02 válasza:
jah eddig leszidták azt aki véletlen gumicsizmába ment be városba, most meg hirtelen divat lett, és má minden hülye szinbe lehet kapni ami nem kell mondanom h kibszott hülyén néz ki.. a gumi csizma feketébe meg zöldbe néz ki valahogy, és elég praktikus, de ezek a divatszrok eléggé...
3/9 anonim válasza:
nekem főleg a magassarkú gumi csizmák tűnnek furcsának:S
4/9 anonim válasza:
Szerintem annyira nem divat:/
Én nem is hordtam/hordok olyat, szerintem pl.egy kicsikét magasabb bokacsizma (feketében),meg ilyenek sokkal jobban és csinosabban mutatnak:)
5/9 anonim válasza:
Mert a klímaváltozás miatt az időjárásunk egyre szélsőségesebb(lásd különböző árvizek) és végre olyan dolog is divatba jött ami igen hasznos. Nekem is van, és szeretem, mert nem ázok el és nem kell tönkretennem a cipőimet az esőben 26/n
7/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább a hasznossága miatt figyeltek fel rá az emberek. Végre egy lábbeli, ami a legnagyobb szakadó esőben sem ázik be. És hogy elfogadhatóvá tegyék, elkezdték színes mintákkal is gyártani.
8/9 anonim válasza:
Nem divat csak akkor látok sok emberen amikor zuhog az eső. Én is szeretnék venni de ami jól néz ki nagyon drága remélem kapok valahol egy szépet ami olcsóbb.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon praktikus de csak esőben,sárban!Én gáznak tartom azt aki mindenhova gumicsizmába megy még akkor is amikor tök szép ídő van :/
Nagyon hasznos is tud lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!