Csak én kapok röhögőgörcsöt attól, hogy divat lett a gumicsizma?
Mostanában egyre gyakrabban látom lányokon ezeket a színes fröccsöntött szarokat, és gondoltam felvetem itt ezt a kérdést...
Az én álláspontom szerint szánalmas és bődületes parasztvakítás az egész. Sok idióta punci megveszi amit a trenditévében látott, és rettentően örül magának. El se gondolkozik azon, hogy gumicsizmában marhaszarban szokás tapicskolni, illetve mindenféle kerti munkákat végezni. :D Múltkor egyik barátnőmmel azon kacagtunk jókat pár gumicsizmás csodanő társaságában, hogy legközelebb majd divatba jön a hello kitty-s, rózsaszín boával futtatott vasvilla, mint kiegészítő. Aztán majd a vállukra csaphatják a párducmintás gumicsimma mellé :D
Röhejes. Akik szeretik az ilyesmit, azoknak ajánlom figyelmébe a Császár új ruhája című mesét. Elég tanulságos volna. :D
Szerintem borzalmas...
Múltkor egy rózsaszín-piros csizmát láttam egy amúgy tök csinos lányon. :( Eléggé kiábrándító volt...
Én már magassarkú verziót is láttam :D
Amúgy a legjobb üzlet. Kiöntik a fos 2 filléres gumi anyagból az öntőformával aztán eladján huszonezer forintokért. :))
ja amúgy 21/L
Amit én láttam,mindent visz: rózsaszín leopárdmintás. Ez valami vicc a divatban?
21 l
Nekem nagyon tetszik hogy divatba jött.Gyerekkoromban 14 évemig bezárólag volt gumicsizmám.Kinőttem :D Nagyon kényelmes viselet,télen duplazoknival/vastagzoknival,esős időben pedig ha valaki annyira lábizzadós vannak már szuper termékek erre.
Én még mindig szívesebben hordok gumicsizmát és leszek sz*rt takarító magyar parasztlány mint 12 cm fűzős csattos lakk magassarkúban olcsó qrva. :)
Baj is lenne ha mindenkinek megfelelnénk.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!