Véleményetek az Air maxról? (többi lent)
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy tiszta rózsaszín Air maxot. Szerintetek túlzás? Vagy az Air max túl "tömeg"..? Ti vennétek? Eredeti vagy hamis utánzat? Előre köszi, és normális válaszokat írjatok kérlek.2015. ápr. 7. 15:00
41/48 anonim válasza:
Ne ezen vitatkozzatok már! Akinek tetszik, az hordja, akinek nem, az meg ne hordja.
42/48 A kérdező kommentje:
képzeld el. Le.
2015. ápr. 7. 17:49
43/48 anonim válasza:
Én tudom, h a kóla egy szenny, egy szóval nem mondtam, h fogyasztója lennék, te hoztad szóba.
Am amikor feltalálták, még nem volt konkurenciája, volt 1 fajta, aztán szevasz, azt itta, aki tudta, h ilyen is van. A trükk az volt, h annyi emberrel ismertessék meg, h megérje gyártani, erre kellett a marketing.
44/48 A kérdező kommentje:
Eltértetek a tárgytól. Beszéljétek meg privibe a kólát.
2015. ápr. 7. 17:55
45/48 anonim válasza:
Nagyon tömeg és szarul is néz ki - akkor se venném fel utcára, ha kényszerítenének, de így, hogy minden második birka ilyet vagy a (szintén fos) AF1-t hord, főleg nem kellene, semmi olyant nem veszek fel ami tömegtermék. Ha már Nike, akkor egy Roshe Run-t inkább elfogadnék, főleg a Flyknit változatban.
46/48 anonim válasza:
szerintem meg g_cijól néz ki az airmax. futócipők, de utcai viseletre is szánják őket. nem tudom, mit kell ezen problémázni, amikor már a deszkás és tornacipőt is ezer éve hordanak az emberek utcára. nekem 8 éve van airmexem és imádom, de akkoriban még nem hordták c.gányok és plázapitsák. sajnos ma már igen, így inkább hanyagolom... : ( 28L
47/48 anonim válasza:
Szerintem rettentő ronda és ízléstelen utcára ilyen cipőt hordani. A környezetemben egyébként is azt látom, hogy röhögnek azokon, akik air maxben feszítenek. Szerintem ma már inkább gáznak számít.
48/48 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszenek az Air Maxek (kivéve a Thea-k, azok nagyon jól néznek ki szerintem), de ha neked tetszik, akkor hordd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!