Mit gondoltok a Nike - Air Maxról?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 13:49
2/25 A kérdező kommentje:
Linkelj
2014. jún. 8. 13:51
3/25 anonim válasza:
Kényelmes... mármint az eredeti. A kínai hamisítvány nem hiszem.
4/25 Kegyetlen Igazság válasza:
Azt hogy b****tt drága de nem ér annyit, csak selyemfiúkák hordják és azok is csak azért mert nagy jampinak érzik magukat benne és mert vastag talpa és így 150 helyett 053 centisek....
6/25 anonim válasza:
Nike Air Max mindenhol... ez is felkapott mint a többi már lassan mindenkinek lesz es nem lesz annyira menő en nekem nem tetszik vagyis nem azt mondom hogy csúnya csak en magát a sportcipőt sem szeretem. Akinek van pénze rá vegye meg.
7/25 anonim válasza:
Igaz nekem nincs, de tetszik, természetesen sportosabb öltözék mellé.
Attól frászt kapok amikor valaki szűk farmert, a most divatos hosszított hátul/oldalt felemás tunikát, műbőr dzsekit, t-rex retikült vesz föl és hozzá felkapja a neon pink airmaxet.
8/25 anonim válasza:
2# a keresőt sem találod meg??? Ott van fent.
9/25 anonim válasza:
Amikor először megláttam, akkor sem tetszett annyira, azóta még kevésbé. De egy sportos öltözet mellett jól tud kinézni.
10/25 anonim válasza:
pár éve télen szlovákiában láttam Poprádon egy sportüzletben, síszezonban, egész értelmes áron...tetszett - akartam is venni, de csak fekete-piros színben volt, nálam a cipő színe fehér uh nem vettem,
-azóta amekkora divat lett, minden jött-menten ez van...már valahogy elment a kedvem tőle, hiába néz ki jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!