Sose követtem a divatot de most mégis vettem egy air max-et.
Kényelmes és nem teszi tönkre a talpam mint az előző cipőim.
Ja és nem azért vettem hogy magasabb legyek(195 cm vagyok) mert kb csak 1 centivel vastagabb a talpa mint egy átlagos cipőé.
2014. jún. 14. 12:14
16/25 anonim válasza:
Kényelmesnek 1000% hogy kényelmes, és tök jól néz ki, és menő is, kell ennél jobb ? :DDDDD
2014. jún. 22. 00:06
17/25 anonim válasza:
Elõzõ válaszolón kicsit kiakadtam. "és menõ is" nem leszel tõle menõ, inkább tucat. de ez az én véleményem.
2014. jún. 22. 11:33
18/25 anonim válasza:
Hogy lenne már tucat?
Nem kötekedni szeretnék ,mert egy kicsit talán sok emberen is van de azoknak egy része hamisítvány mert menőzni szeretnének.Viszont egy 40.000-50.000-s cipő nem lesz tucat pont azért mert nagyon drága .Aki meg hamisítottat rendel vateráról vagy ilyesmi az magára vessen ha kinevetik az utcán ugyanis az illető nem tudja, de fel lehet könnyen ismerni egy eredetit meg egy hamisítványt.Én most rendeltem egyett a garage storeból 45.000-ért és sokkal másabb mintha egy 10.0000-s hamisítvány lenne.
2014. jún. 30. 14:20
19/25 anonim válasza:
*10.000-t akartam írni.
Egyébként szerintem életem eddigi legszebb legkényelmesebb és legstrapabíróbb cipőjét rebdeltem.
2014. jún. 30. 14:22
20/25 anonim válasza:
Jaja teljesen igazad van, előttem lévő hozzászóló :))) Miért is lenne tucat ? -Azért mert sok emberen látni ? , -mert nagyon kényelmes cipő, meg mutatós is, azért lenne az ? nah meg azért az ára sem 2 Ft, hogy bárki meg tudná venni....! :D Jah és stílusos is, sztem minden ölözethez megfelel, kivéve a díszmagyart :DDD -de ahhoz is van másféle cipő...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!