Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Nike-ról?

Mit gondoltok a Nike-ról?

Figyelt kérdés
ruhák,cipők...stb
2010. jan. 31. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek és meg is vagyok velük elégedve,mondjuk nekem főleg csak cipőim vannak meg táskák de nagyon szeretem mint márkát ráadásul "tartósak".:)

15L

2010. jan. 31. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Sztem iszonyatjó márka, nálam favorit. (: <3

14/L

2010. jan. 31. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

régen imádtam, nagyon jó minőségű dolgaik voltak, jó anyagokból, van olyan futócipőm, ami 12 éves és még nem jött szét, igaz ma már csak amolyan strapacipő szerepet tölt be. meg 18 éves futópólóm, nem vékonyodott el az anyag, szuper. viszont amit 2 éve vettem futócipőt már rongyosodik el, múltkor szétjött egy tréningnadrág amit 1 éve vettem, szóval szerintem romlik a minőség. de sokszor van jó cuccuk, viszont én úgy általában átpártoltam a pumához, edzőruhában és cipőkben is (kivéve a futócipőt, hiába megy tönkre, szerintem még mindig a nike a legkényelmesebb és legjobb, legalábbis az én lábamnak).

31/N.

2010. jan. 31. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:

imádom. nálam a Nike,meg a Puma a kedvenc. Bár Pumából több cipőt nem veszek,mert eddig mind a 2-nek lejött az orráról a bőr. szerintem jobban megéri eredeti dolgokat venni,mert még mindig több ideig tart,mintha elmennél a kínaiba,vennél egy cipőt és hordod 1 hónapig.

a Nike-ra visszatérve,én nagyon meg vagyok vele elégedve,csak azt sajnálom,hogy M.o.-ra elég "kevés" cuccokat hoznak be.

2010. jan. 31. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
ja 23/L
2010. jan. 31. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, sok melegítőm, táskám van tőlük, na meg sportcipők, de most beújítottam 3 Nike utcai cipőbe is, az egyik magasszárú és teljesen szerelmes lettem beléjük:D
2010. jan. 31. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat! :)
2010. jan. 31. 20:58
 8/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz hogy jó minőségű. A neve eladja. Tavaly volt 5 Nike cipőm és mindegyiknek lett valami baja :S feljött a talpa kiszakadt, pedig nem is fociztam benne. Az a jó benne hogy 6 hónap garancia van rá és így ingyen cserélgetem őket :P Most megszerettem a Lacost cipőket :D igaz 30.000 de az nem szakad ki.
2010. febr. 1. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
DRÁGA
2010. febr. 1. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem sok Nike cuccot vásárolok, de nagyon szeretem. Pl cipőt csak azt hordok, mert szerintem baromi kényelmesek és strapabírók. :) Egyiket 9 évig hordtam mire le kellett selejtezni. Füvet nyírni még mindig tökéletes. :) A szabadidőmet, sulis táskámat is nagyon szeretem, de amúgy nem vagyok egy márka fan... cipőből lejjebb nem adok, de ennyi. 19/L
2010. febr. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!