Mit gondoltok a Nike-ról?
Nekem bejönnek és meg is vagyok velük elégedve,mondjuk nekem főleg csak cipőim vannak meg táskák de nagyon szeretem mint márkát ráadásul "tartósak".:)
15L
Sztem iszonyatjó márka, nálam favorit. (: <3
14/L
régen imádtam, nagyon jó minőségű dolgaik voltak, jó anyagokból, van olyan futócipőm, ami 12 éves és még nem jött szét, igaz ma már csak amolyan strapacipő szerepet tölt be. meg 18 éves futópólóm, nem vékonyodott el az anyag, szuper. viszont amit 2 éve vettem futócipőt már rongyosodik el, múltkor szétjött egy tréningnadrág amit 1 éve vettem, szóval szerintem romlik a minőség. de sokszor van jó cuccuk, viszont én úgy általában átpártoltam a pumához, edzőruhában és cipőkben is (kivéve a futócipőt, hiába megy tönkre, szerintem még mindig a nike a legkényelmesebb és legjobb, legalábbis az én lábamnak).
31/N.
imádom. nálam a Nike,meg a Puma a kedvenc. Bár Pumából több cipőt nem veszek,mert eddig mind a 2-nek lejött az orráról a bőr. szerintem jobban megéri eredeti dolgokat venni,mert még mindig több ideig tart,mintha elmennél a kínaiba,vennél egy cipőt és hordod 1 hónapig.
a Nike-ra visszatérve,én nagyon meg vagyok vele elégedve,csak azt sajnálom,hogy M.o.-ra elég "kevés" cuccokat hoznak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!