Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Véleményetek az Air maxról?...

Véleményetek az Air maxról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy tiszta rózsaszín Air maxot. Szerintetek túlzás? Vagy az Air max túl "tömeg"..? Ti vennétek? Eredeti vagy hamis utánzat? Előre köszi, és normális válaszokat írjatok kérlek.

2015. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagy tévedve drága. Egyáltalán nem azért veszem meg, és nem mentségnek szántam. Ennyi erővel, te azért írtál ide mert sokan írtak. Buta egy ember vagy.
2015. ápr. 7. 17:08
 22/48 anonim ***** válasza:
65%
Air Max és a minőség... A Nike nagyon jó minőségű cipőket tud gyártani, de az air maxre ez pont nem vonatkozik. Iszonyatosan hamar elhasználódik és általában akiken látom azok még arra is igénytelenek, hogy megtisztítsák, mert "jól van az úgy, ez menő cipő, úgyhogy retkesen is menő vagyok benne".
2015. ápr. 7. 17:08
 23/48 anonim ***** válasza:
37%

Igen, rettentően frusztrál hogy nem vehettem 40.000-ért egy ratyi hülyén kinéző cipőt. Bocs várj nem is akartam ilyet:D

Igen Kína a szigorú minőség ellenőrzéséről híres. Nem véletlenül gyártják ott a BMW-ket meg a Mercedes-eket.

Amúgy másoknak telik rá? Szerintem neked 1.000 forintod nem lenne ha a szüleid nem tennék alád szóval max a szüleidnek telik air max-ra te meg csak használhatod:)

2015. ápr. 7. 17:09
 24/48 anonim ***** válasza:
47%
Honnan veszed, h "iszonyatosan hamar elhasználódik"? Csak nem te is a negyedik párt koptatod?:D
2015. ápr. 7. 17:11
 25/48 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos elég sok ismerősömnek van ilyen ratyisága.
2015. ápr. 7. 17:11
 26/48 anonim ***** válasza:

Drága? Szerintem nem vagy tőlem 5 évvel sem idősebb.

5. válaszolóként írtam szóval nem hiszem hogy azért regéltem volna mert rengetegen írtak ide.

2015. ápr. 7. 17:12
 27/48 anonim ***** válasza:

Te tényleg nagyon buta vagy! Nem Kína ellenőrzi a terméket, hanem a Nike által kinevezett minőségellenőr, akiben megbíznak.

Am saját fizetésemből veszek mindent:)

2015. ápr. 7. 17:14
 28/48 A kérdező kommentje:
Mintha azt írtam volna hogy kicsikém vagy valami. Mellesleg csak azért írtam a hasonlatot, hogy észrevedd, olyan dolgokat állítasz amihez ismerned kéne. És kérlek írjátok már oda, hogy kinek szól amit írtok mert így nagyon nagy a kavarodás.
2015. ápr. 7. 17:15
 29/48 anonim ***** válasza:
37%

Szerinted olyan komoly minőség ellenőrzés van a cipőre?:D

Ne nevettess, főleg hogy Kínában gyártják.

Egy cipőn nyernek 20.000-30.000 Forintot. Ha véletlenül kibírja azt és nem megy tönkre akkor örülnek ha meg nem akkor így jártak kapsz egy ugyan olyat aminek a legyártása pár ezer forint volt.

Jó ha tudod hogy szinte sehol nem a minőséget hanem a márkát fizeted meg.

2015. ápr. 7. 17:18
 30/48 anonim ***** válasza:
50%
Minőségellenőr az air maxeknél xddddddddd
2015. ápr. 7. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!