Véleményetek az Air maxról? (többi lent)
Igen, rettentően frusztrál hogy nem vehettem 40.000-ért egy ratyi hülyén kinéző cipőt. Bocs várj nem is akartam ilyet:D
Igen Kína a szigorú minőség ellenőrzéséről híres. Nem véletlenül gyártják ott a BMW-ket meg a Mercedes-eket.
Amúgy másoknak telik rá? Szerintem neked 1.000 forintod nem lenne ha a szüleid nem tennék alád szóval max a szüleidnek telik air max-ra te meg csak használhatod:)
Drága? Szerintem nem vagy tőlem 5 évvel sem idősebb.
5. válaszolóként írtam szóval nem hiszem hogy azért regéltem volna mert rengetegen írtak ide.
Te tényleg nagyon buta vagy! Nem Kína ellenőrzi a terméket, hanem a Nike által kinevezett minőségellenőr, akiben megbíznak.
Am saját fizetésemből veszek mindent:)
Szerinted olyan komoly minőség ellenőrzés van a cipőre?:D
Ne nevettess, főleg hogy Kínában gyártják.
Egy cipőn nyernek 20.000-30.000 Forintot. Ha véletlenül kibírja azt és nem megy tönkre akkor örülnek ha meg nem akkor így jártak kapsz egy ugyan olyat aminek a legyártása pár ezer forint volt.
Jó ha tudod hogy szinte sehol nem a minőséget hanem a márkát fizeted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!