Venni szeretnék egy tiszta rózsaszín Air maxot. Szerintetek túlzás? Vagy az Air max túl "tömeg"..? Ti vennétek? Eredeti vagy hamis utánzat? Előre köszi, és normális válaszokat írjatok kérlek.
A szín lejárt és évekig nem hordható emiatt . Sportcipő sportra van gyártva , a csípő és a gerinc sérül a folyamatos viselése miatt ( nincs kemény sarka neki ) . A formája klassz , eredetit drágállom de gagyit nem érdemes venni , kinevetik meg lehet pár hónap és két mosás lebontja .
2015. ápr. 7. 15:07
3/48 anonim válasza:
Szia:) én most vettem nem annyira rég. eredetit vettem. De szerintem még nem annyira nagy tömeg cipő úgyhogy szerintem vegyél:) és én szerintem inkább eredetit.:) és egyátalán nem túlzás!
2015. ápr. 7. 15:08
4/48 A kérdező kommentje:
2. Szerintem nincs olyan, hogy egy szín lejárt:D nem vagyok annyira divat követő hogy eldobjam az összes sárga ruhám mert egy firkász azt irja egy magazinba. És a színre értettem nem e tulzás. Igazi rikitó neon rózsaszín:D köszi az eddigi válaszokat!
2015. ápr. 7. 15:12
5/48 anonim válasza:
Nem annyira tömeg?:D
Ha nem minden 3. ember ilyet hord akkor nem tudom mi legyek. Air max, meg Air force a két leghordottabb, legtúlárazottabb cipő ami most a piacon van.
Hülyén is néz ki, de legalább mindenki hordja így nem fogsz annak tűnni ha ezt hordod.
2015. ápr. 7. 15:13
6/48 anonim válasza:
Tömegnek mindenképpen tömeg, hiszen tényleg minden 3. ember azt hord (nekem is van 1 pár), de nem véletlenül. Jó minőségű, kényelmes cipő, amiben igényesen nézhetsz ki, feltéve, ha nem hamisítványt veszel. A hamis Air Max gáz.
2015. ápr. 7. 15:32
7/48 anonim válasza:
Nekem tetszik. Lábfétises férfi vagyok, imádom ha egy lányon Air Max cipő van. Sokan hordják mint annó a Fila táskát, ettől függetlenül nekem bejön. Nem gáz a hamis sem, ha jó minőségű, nem pedig méterekről kiszúrható hamisítvány. Nem mindenkinek van pénze megvenni az eredetit.
2015. ápr. 7. 16:28
8/48 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz kérdező, én Bp.-n és rengeteg embert látok olyen cipőbe szaladgálni ( nem tudom idősebbek között mennyire népszerű, én gimis vagyok és tényleg minden 3.ik gyerek air maxbe járkál)
Nekem nem magával az air maxel van bajom, úgy általában nem szeretek sportcipőben járkálni, szerintem rondák:)
A színéről meg annyit hogy én nem válallnám be de ha a te stílusodhoz illik akkor hajrá:D
Egyébként meg ne érdekeljen idegenek véleménye ha neked tetszik, akkor vedd meg:)))
2015. ápr. 7. 16:29
9/48 anonim válasza:
Igényes? Mióta igényes egy sportcipőt utcán viselni?:D
Ne fárasszatok már.
,,amiben igényesen nézhetsz ki, feltéve, ha nem hamisítványt veszel'' Honnan tudod hogy melyik hamisítvány és melyik nem? Amúgy is ez nem igényességre vall hanem hülye majmolásra.
,,Sokan hordják mint annó a Fila táskát'' a fila táskát azért hordták sokan mert az eredeti márkát megkapták kb 3.000-5.000 forintért a 15.000-20.000 helyett.
Tömegtermék, de majd én is ha menő akarok lenni felveszem a suliba a 30.000+ ezres futócipőm hogy lássák hogy mennyire igényes vagyok.
2015. ápr. 7. 16:33
10/48 anonim válasza:
Nagyon gáz. Egyrészt azért mert tömegcucc, másrészt mert valaki megvette 40ezer Ft-ért, és feszít benne hogy ő a jani, más meg a szabadkai piacon 5€-ért, aztán kinézetre meg 1:1 ugyan az a kettő...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!