Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Véleményetek az Air maxról?...

Véleményetek az Air maxról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy tiszta rózsaszín Air maxot. Szerintetek túlzás? Vagy az Air max túl "tömeg"..? Ti vennétek? Eredeti vagy hamis utánzat? Előre köszi, és normális válaszokat írjatok kérlek.

2015. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy jó ha tudják akik megveszik ezeket az ,,eredeti'' cipőket hogy ugyan azok majdnem mint a hamisítványok. Talán egy picivel tovább bírják, de 10-15x-ös árért ez a minimum.

Ismerek olyat aki 2.000 Forintért vett air maxet és ugyan az mint az eredeti.

Az igényesség pedig nem egyenlő a megvezethetőséggel és a hülyeséggel.

2015. ápr. 7. 16:39
 12/48 anonim ***** válasza:
74%
Gáz, tömegcucc több tízezerért ami pár hónap múlva már nem is lesz divatban.
2015. ápr. 7. 16:49
 13/48 A kérdező kommentje:
Jó sok válasz lett. Köszi mindenkinek, megvettem!:)
2015. ápr. 7. 16:50
 14/48 anonim ***** válasza:
38%

Az, h neked nincs szemed a minőséghez, egy dolog. Aki kicsit is ért hozzá, messziről kiszúrja nem csak a bőr és a műbőr, hanem a bőr és bőr közötti külömbséget is. H te beéred silány minőséggel, téged minősít, nem az Air Max-ot.

És igen, a fentiekből adódóan sportruházatban is lehet vki elegáns.

2015. ápr. 7. 16:51
 15/48 anonim ***** válasza:
50%
Sok boltban "eredetinek" adják el a hamisítványokat. Ráadásul ha air max van rajtad, hidd el, hogy jópáran, akik nem a tömegmajom részei a társadalomnak, ki fognak nevetni. Szerintem is szánalmas ilyeneket viselni. Plusz nekem amúgy sem tetszik,mert otromba és könyörgöm ez egy FUTÓCIPŐ, ki hord manapság futócipőt az utcára...
2015. ápr. 7. 16:54
 16/48 anonim ***** válasza:
34%

Te komolyan nem fogod fel hogy ellentéteket írsz?

Persze majd a Nike 35.000 forintért csináltat cipőket Kínában hogy neked eladja 40.000-ért.

A sportos meg az elegáns 2 külön dolog, de gondolom ezt magyarázhatom mert ifosod neked is. Te is csak egy vagy a sok divatmajmoló közül.

Ha eredeti áron meg lehetne venni ami kb 5.000 akkor kutyának se lenne ilyen nyugodj meg:)

2015. ápr. 7. 16:55
 17/48 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy futó cipő, de nekem az átlagnál sokkal szélesebb a lábfejem. Elég nehéz méretben cipőt találni ami kényelmes is és nem ócska. Van mikor méretre kell cipőt csináltatnom ami nem olcsó mulatság. És lehet, hogy futócipő de nagyon kényelmes és valaki nem mindig arra megy, hogy csodásan nézzen ki, hanem arra hogy ne fájjon hónapokig a lába.
2015. ápr. 7. 16:59
 18/48 anonim ***** válasza:
49%

Amúgy ez a hülyén kinézés most nagyon divat lett.

Futócipő, full cap sapka, köldökig kivágott pólók. Normális ember ezeken röhög, a többi meg egymást fényezi hogy milyen stílusosokat meg egyediek.

2015. ápr. 7. 16:59
 19/48 anonim ***** válasza:
58%

Hát szerintem szomorú ha erre fogod hogy miért veszel.

Azért veszed meg mert mindenki ilyet hord és kész. Nincs ezen mit szépíteni. Ha kiröhögnének vagy fikáznának hogy ilyet hordasz akkor biztos nem mondanád hogy ,,Tudod engem jobban érdekel hogy ne fájjon a lábam, mint a divat''.

2015. ápr. 7. 17:02
 20/48 anonim ***** válasza:
37%

Az egy dolog, h Kínában gyártják, de minőségi anyagból és a kész termék is szigorú minőségellenőrzésen megy át.

Látszik, h soha nem volt márkás cuccod. Biztos ezért frusztrál ennyire, h másoknak telik rá:D

2015. ápr. 7. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!