Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Véleményetek az Air maxról?...

Véleményetek az Air maxról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy tiszta rózsaszín Air maxot. Szerintetek túlzás? Vagy az Air max túl "tömeg"..? Ti vennétek? Eredeti vagy hamis utánzat? Előre köszi, és normális válaszokat írjatok kérlek.

2015. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
"Kiírom az xd-t hogy lássak, hogy nevetek" :D
2015. ápr. 7. 17:24
 32/48 anonim ***** válasza:
Jó, biztos azért lett ekkora név a Nike, mert ilyen gyalázatos termékeket gyártanak, mint âllítjátok... Ha volt is minőségellenőr, mostanra biztos menesztették, hiszen nem lehet érdekük a jó hírnév és a piac megtartása. Igazatok van...
2015. ápr. 7. 17:27
 33/48 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, mit a drága elég lekezelő megnevezés.

Ismernem nem feltétlenül kell, mert hatalmas valószínűséggel eltalálom az esetet.

Ha az a problémád hogy fáj a cipőben a lábad akkor ortopédushoz el kell menni, és tőle meg lehet kérdezni hogy milyen cipőt ajánl. Szerintem nem Nike air max-et fogja egyből mondani.

Szerintem jobb ha belátjuk most 2 csoport van.

Akik air max-et vesznek/akarnak venni azok istenítik hogy 40.000-ért vesznek egy feleslegesen túlárazott cipőt.

Meg vannak azok akik nem vesznek ilyet mert otrombának, és csúnyának találják.

Ez a menő dolog pont ugyan az mint az iphon-os hülye megnyilvánulása youtube-on.

https://www.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0

Kb ugyan ez van az air max-nél is.

2015. ápr. 7. 17:27
 34/48 anonim ***** válasza:
46%

King Jong.

A Coca kóla is attól lett sikeres mert annyira egészséges terméket gyárt nem?:D

Pedig van akkora cég mint a Nike. Sokat költenek a marketingre.

Nyilván kicsit jobb minőségű mint egy fufaikatsu vagy hasonló márkájú no name gyártó lábbelije, de közel sem annyira hogy ennyire magas árat kérjenek el egy max évet kibíró cipőért.

2015. ápr. 7. 17:31
 35/48 A kérdező kommentje:
Nem lekezelő szócskának szántam, ha agadra vetted nem az én hibám. Nem találtad el az "ecsetet" !! Évek óta járok. Nincs több hozzá fűzzni valóm, remélem meg tudtam magyarázni az egyértelműt.
2015. ápr. 7. 17:31
 36/48 anonim ***** válasza:
69%
Az orvos pedig az air max mellett tette le a vokság gondolom.
2015. ápr. 7. 17:35
 37/48 A kérdező kommentje:
Rosszúl gondolod.;)
2015. ápr. 7. 17:37
 38/48 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de leesett hogy ezt szarkasztikusan írtam?
2015. ápr. 7. 17:38
 39/48 anonim ***** válasza:

#34, A kóla, mint ital azért ilyen népszerű, mert finom, ezen belül a Coca Cola azért piacvezető, mert fényévekkel jobb, mint pl a tesco gazdaságos cola.

És hiszed, vagy sem, cipők között is létezik ilyen fajta különbség...

2015. ápr. 7. 17:40
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy azt tudod hogy mennyire egészségtelen a kóla és hogy WC tisztításra is alkalmas, sőt egyéb tisztításra is?

Azért lett piacvezető mert kb 150 éve alapult a cég és nem 2 forint megy marketingre évente.

A nagy márkáknak megvan az az előnye hogy egy csomót képesek költeni a marketingre és így amellett döntesz látatlanul is mert ismerős.

Amúgy nézd meg a Coca kóla eredetét vagy valami hasonló a neve. A feltaláló nem tudott belőle megélni, majd jött egy gazdag marketing zseni aki felfuttatta a Cocát és ezt el is mesélik persze csak röviden.

2015. ápr. 7. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!