Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú vagyok és tetszik a...

Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nők hordják, de utcán nem látni rajtuk, főleg világos színben, csak néha feketében. Szóval ha tetszik, akkor merjek benne lenni vagy inkább ne? Majd ha kicsit jobb idő lesz, akkor gondoltam.

2015. ápr. 7. 12:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Én futónadrágot szoktam hordani ami ilyen.Sőt alá nem veszek semmit.Csak pozitiv véleményeket kaptam eddig plusz sok nő kiváncsi pillantását
2018. júl. 7. 14:07
 42/50 anonim ***** válasza:
86%

Uh, ilyet akarsz viselni, de közben nem akarod, hogy elítéljenek.

Csak az a baj, hogy a kettő sajnos összeférhetetlen. Vagy vegyél fel átlagos ruhákat és akkor nem szólnak be, vagy hord ezt, de akkor ne várd az emberektől, hogy úgy viselkedjenek, mintha ez lenne a legátlagosabb dolog.

2018. júl. 7. 14:40
 43/50 A kérdező kommentje:

Nem várom el senkitől, hogy tetsszen neki,de nem kell azért beszólni, mert nekem ez tetszik. Én sem szólok be a nekem irritáló kinézetűekre.

Bár az igaz, hogy nem nagyon tudok feketén kívül más színben hordani, mert nem árulnak nagyon ilyen fényes leggingseket.

2018. júl. 7. 15:35
 44/50 A kérdező kommentje:

Így kell elképzelni benne, alkatom ilyen, így állt rajtam is, amikor párszor felvettem, de sokan megbámultak és mondták is, hogy nem kéne ilyenbe járnod, aztán kénytelen voltam nem hordani.

[link]

2018. dec. 27. 19:14
 45/50 anonim ***** válasza:
84%

Én ezt nem mondanám csajosnak. Ilyenben a csajok sem járnak. Nekem ez inkább olyan jelmezes beütésű, mintha a farsangról jöttél volna. Meg egy kicsit bő is, egy normális leggings ennél sokkal feszülősebb, és nem ilyen ráncos. De ez még bokánál is tök bő a srácon.

Ami nekem sokkal jobban tetszik az a bőrhatású, vagy latex hatású leggings, meg a spandex leggings. Ezek feketében baromi ütősek, csajokon is, meg fiúkon is. :) De csak akkor ha tényleg full ráfeszülnek a testre, még bokánál is. :)

Itt van pár ami szerintem jól néz ki, de lehetnének szűkebbek, feszülősebbek is:

[link]

2018. dec. 28. 02:12
 46/50 anonim ***** válasza:
81%

Uniszex ez a kulcsszó!

Vagy csak akkor írják a parasztok ha nő akar férfi ruhát viselni...?

2018. dec. 28. 14:27
 47/50 anonim válasza:
100%
Simán felvennék ha lenne.
2020. máj. 13. 19:02
 48/50 Braziltangas válasza:
43f vahyok és én is viselek leggingset ninvs semmi kibetni való rajta es ahogy egy hsznel is olvastam igen is meg néznek a nők és soknak tetszik is egy meg is jegyezte hogy szexin mutatok leggingsben aki azota már a barátnőm lett és imádja rajtam és ha magának vesz rám is gondol de persze nem boxer viselek alatta hanem nőitangát amit a parom vásaról persze. És nem érdekel a sok szük látokörü ember véleménye.
2023. okt. 26. 20:43
 49/50 Braziltangas válasza:
[link] pl ilyemt vásárol nekem.
2023. okt. 26. 20:48
 50/50 anonim ***** válasza:
Budapesten senkit nem érdekel
2023. okt. 27. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!