Elég sportos csaj vagyok, de próbálok átmenni picit lányosabba. Lenne egy "szett", ami tetszik. Leggings, hosszú felső és Nike cipő. Képek lent. Ez így jól nézne ki? L/23
Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy van "pár" tetoválásom stb. Szóval nem egy szende kislánynak adtok tanácsot. :D
A felső nem szeretném, ha rám tapadna. Gáz, ha minimálisan lóg és majdnem térdig ér?
Leggings valami sima fekete esetleg tattoo mintájú.
Felső : [link]
Cipőm : [link]
2014. jan. 23. 13:03
1/29 anonim válasza:
A felső tetszik, biztosan jól fog mutatni a fekete leggings-szel.
A cipő az mi?? Egy sportcipőnek álcázott éktalpú cipő???
Szerintem egy csizmával vagy egy bakanccsal sokkal jobb lenne.
Meg ha egyébként is próbálsz kevésbé sportos és inkább csajos lenni, akkor minek a sportcipő? :)
2/29 A kérdező kommentje:
Igen, ez magas talpú cipő és beleszerettem. A csizma már nagyon nem én vagyok. :/
2014. jan. 23. 13:42
3/29 anonim válasza:
Bakancs? Az olyan vagány! És nagyon sokféle van belőle.
4/29 anonim válasza:
Ez a fajta cipo nekem nem igazan tetszik. De a szett, amit osszeallitottal vagany, nyugodtan felveheted.
5/29 A kérdező kommentje:
Na jó. a bakancson azért lehet, hogy elgondolkodom. :) Köszi nektek.
2014. jan. 23. 13:52
6/29 anonim válasza:
Tehat magyaran te is csatlakozol a tucatpitcsak koze!
Ez a szereles, macskanaci,hosszu felso,mindenkin ezt latni,be kene mar ujitani vmi mast ez egy kicsit mar uncsi..
7/29 A kérdező kommentje:
Nem csatlakozom én sehova. A p*csák nincsenek kivarrva, nincs tágító a fülükbe és nem sportcipővel veszik fel gondolom, illetve nem Drop Dead vagy Famous cuccokkal. :)
2014. jan. 23. 14:42
8/29 A kérdező kommentje:
Hidd el baromi messze vagyok én attól, hogy tömegcikk legyek.
2014. jan. 23. 14:43
9/29 anonim válasza:
A cipő az nagyon nem tetszik. Akkor már inkább sima sportcipőt vegyél, az az éktalpús megoldás nagyon gázos. Vagy nézz körül, biztos vannak vagányabb nőies cipők is, ha éktalpút szeretnél mindenképp. A felső viszont jó.
10/29 A kérdező kommentje:
Ennél vagányabb cipőt nem találtam. A magas szárúhoz ragaszkodom. Illetve nem vagyok hajlandó ilyen Deichmannos meg hasonló cipőket felvenni. Kicsit azért had maradjak már saját magam. :D Majd, ha hülyén néznek rám az utcán felveszem sima farmerral.
2014. jan. 23. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!