Elég sportos csaj vagyok, de próbálok átmenni picit lányosabba. Lenne egy "szett", ami tetszik. Leggings, hosszú felső és Nike cipő. Képek lent. Ez így jól nézne ki? L/23
Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy van "pár" tetoválásom stb. Szóval nem egy szende kislánynak adtok tanácsot. :D
A felső nem szeretném, ha rám tapadna. Gáz, ha minimálisan lóg és majdnem térdig ér?
Leggings valami sima fekete esetleg tattoo mintájú.
Felső : [link]
Cipőm : [link]
2014. jan. 23. 13:03
22/29 A kérdező kommentje:
Csak annyit fűznék hozzá így a végére, hogy nem írtam semmiféle nőiességet. :) Nálam egy leggings már bőven lányos...NEM NŐIES. A fülemet hagyjuk. A véleményekre pedig addig kíváncsi voltam, amíg nem kötekedő formában jöttek. Köszönöm a cipő ötleteket, ki fogom próbálni több félével. Azért, mert valakinek nem tetszik ami nekem még nem szar a stílusom. Én is leszarozhatnám bárkiét, de nem teszem. :) Többet nem kérdezek gyakorikon, mert kivétel nélkül ez a vége. :D És ebbe is beleköthet valaki. Hajrá.
2014. jan. 24. 12:47
24/29 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a párja, a kérdező. :)
2014. jan. 24. 18:43
26/29 anonim válasza:
Hat nem csodalom,hogy nincs senkid amig ilyen a felfogasod ez tovabbra is igy fog maradni!
Tovabbi szep eletet neked...
27/29 anonim válasza:
Úgy látom büszke vagy magadra, pedig szörnyű amit művelsz!!
28/29 A kérdező kommentje:
Hozzám beszéltek? :DDD Am lány vagyok és lány a barátnőm, de nagy dolog. :D Na én ezzel le is zárnám.
2014. jan. 30. 17:09
29/29 anonim válasza:
Es mit ujitsanak be a fiatal csajok nagyokosok??? Csak azert kerdezem mert a konfekcio tucat boltokon kivul vannak az egyedi designer darabok 10x aron. Elvarjatok ne legyen tucat csaj aztan meg azt hogy mekkora penzmanias pcsa. Idiota pasik elobb talaljatok ki kit is akartok igazan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!