Elég sportos csaj vagyok, de próbálok átmenni picit lányosabba. Lenne egy "szett", ami tetszik. Leggings, hosszú felső és Nike cipő. Képek lent. Ez így jól nézne ki? L/23
Azt tudni kell rólam, hogy van "pár" tetoválásom stb. Szóval nem egy szende kislánynak adtok tanácsot. :D
A felső nem szeretném, ha rám tapadna. Gáz, ha minimálisan lóg és majdnem térdig ér?
Leggings valami sima fekete esetleg tattoo mintájú.
Felső : [link]
Cipőm : [link]
Azt hittem 16 éves vagy aki önmagát keresi, akkor még egye fene meg lehet bocsátani ezt a szettet... de 23 éves NŐ vagy nem tinilányka.
Ez így gáz. Főleg a cipő..... a leggings meg a trikó jó lenne egy csajos csizmával vagy egy Timberland (féle) bakanccsal, bőrdzsekivel.
Huszonévesen már lehetne egy kialakult nőies stílusod.
Minek irtad ki a kérdést ha mindenki véleményét leszarod? ;)
Amúgy az én ruhatáramba bele is nézhetnél, de nem hiszem hogy abból te felöltöznél, ha ennyire pocsék a stílusod :)
Nőiességtől nagyon messze vagy
A szett oké, de ez a cipő baromi ronda bocsi..ha csizmát nem akarsz, egy bakanccsal tényleg jobb lenne.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!