Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elég sportos csaj vagyok, de...

Elég sportos csaj vagyok, de próbálok átmenni picit lányosabba. Lenne egy "szett", ami tetszik. Leggings, hosszú felső és Nike cipő. Képek lent. Ez így jól nézne ki? L/23

Figyelt kérdés

Azt tudni kell rólam, hogy van "pár" tetoválásom stb. Szóval nem egy szende kislánynak adtok tanácsot. :D

A felső nem szeretném, ha rám tapadna. Gáz, ha minimálisan lóg és majdnem térdig ér?

Leggings valami sima fekete esetleg tattoo mintájú.

Felső : [link]

Cipőm : [link]

2014. jan. 23. 13:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ilyen cipőt Magyarországon még nem igazán hordanak. Külföldi oldalakon vagy képeken pedig csak leggingsel vették fel. Ha a külföldieknek jó, akkor nekem is jó lesz így. :D
2014. jan. 23. 15:02
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
80 eves korodban mi lessz a kitagult fuledbe,esetleg a papagajt ulteted be hintazni?
2014. jan. 23. 15:45
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
a cipő egy ízlésficam, persze lehet neked jól állna, de valami letisztultabb sokkal jobb volna
2014. jan. 23. 15:47
 14/29 A kérdező kommentje:
Majd kiderül, ha 80 éves leszek. Addigra talán már kipusztulnak az ilyen szűklátókörű emberek. :)
2014. jan. 23. 16:16
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

Azt hittem 16 éves vagy aki önmagát keresi, akkor még egye fene meg lehet bocsátani ezt a szettet... de 23 éves NŐ vagy nem tinilányka.

Ez így gáz. Főleg a cipő..... a leggings meg a trikó jó lenne egy csajos csizmával vagy egy Timberland (féle) bakanccsal, bőrdzsekivel.

Huszonévesen már lehetne egy kialakult nőies stílusod.

2014. jan. 23. 16:16
 16/29 A kérdező kommentje:
Van kialakult stílusom, és ebbe csak az ilyen cipők férnek bele. :) Eldönthetnétek már, hogy az a gáz, ha tucat vagyok vagy az, ha felveszem össze vissza ami tetszik. Megnézném a te ruhatáradat. :) Hagyjuk is nekem tetszik, mást meg leszarok. :D
2014. jan. 23. 16:21
 17/29 anonim ***** válasza:
71%

Minek irtad ki a kérdést ha mindenki véleményét leszarod? ;)

Amúgy az én ruhatáramba bele is nézhetnél, de nem hiszem hogy abból te felöltöznél, ha ennyire pocsék a stílusod :)

Nőiességtől nagyon messze vagy

2014. jan. 23. 16:35
 18/29 anonim ***** válasza:
22%

#13-mas vagyok

-egy Airmax-szal sokkal jobb lenne

[link]

-ehhez mit szólsz?

22F

2014. jan. 23. 19:21
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A szett oké, de ez a cipő baromi ronda bocsi..ha csizmát nem akarsz, egy bakanccsal tényleg jobb lenne.

24L

2014. jan. 23. 21:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
ez egy csöppet sem nőies szett..a cipő meg egyenese borzalmas.
2014. jan. 23. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!