Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?
Miert baj az ha egy ferfi ugy gondolkozik mint egy no?
Pl.a nok az alapjan valasztanak ruhat,megha ferfi is az a ruha! Hogy nekik kenyelmes,praktikus legyen!
Na most en azert ne viseljek hosszu futonadragot mondjuk bevasarlashoz csak mert fiunak szulettem???
Nekem es hasonlo gondolkodasu ferfi tarsaimnak nincs jogunk a kenyelemhez,praktikahoz ugy mint a noknek??
Szoval ha engem kerdezel,nyugodtan vedd fel es szharjal szajba minden akadekoskodot ugy ahogyan a nok teszik..
Remek, nekem is tetszik, jó dolog, de van pár intoleráns aki egyből homizik, sajnos a magyarok szeretnek mást fikázni, kigúnyolni, felnőttek is akik agyilag ovis szinten vannak.
Több ismerősöm akivel találkoztam nem furcsállta rajtam, sőt azt mondták jobbára, hogy sport nadrág ez, biciklis.
Nyugodtan hordjad akár utcára is, elég nagy probléma ez ebben az országban, hogy az öltözéked alapján ítélik meg a nemi hovatartozásod. De ha korrelációban is lenne a szexuális érdeklődéseddel, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá! Én pontosan ugyanezeket az alpári megjegyzéseket és beszólásokat kapom a combcsizma-szeretetem miatt, pedig az is ugyanúgy lehet divatos és praktikus egy férfi lábán, mint egy nőén. Nem tudom, hol van ez megírva, hogy csak nők hordhatják akár a leggings-et, akár a hosszú szárú csizmát? Számomra kifejezetten kellemes és meleg viselet télen, hogy nem fagy szét a lábszáram sem az ócska férficipőkben. A sok ostoba, korlátolt, előítéletes idióta meg egyből b*zizik, miközben még a szó valódi jelentését sem ismeri. Ha valaki a ruhád alapján következtetéseket von le, az inkább szánni való jelenség, mint hogy Te kitörsz valamilyen külsőséggel a szürkeségből. Mivel itthon mindenkit a külseje alapján ítélnek meg, nem számít, hogy milyen ember valójában, csak azért is olyat hordok, amiben jól érzem magam és nem amit más jónak gondol.
Sz@rd le a sok agyhalott beszólogatót és viseld azt, amit kényelmesnek, praktikusnak vagy tetszetősnek találsz magadon!
Köszi a tanácsokat, felvettem már párszor, ismerőseimet nem zavarta, nem furcsállták úgy vagy csak nem mertek rákérdezni, miért hordom nem tudom. Lány ismerősömtől pártól kérdeztem mit szólnak hozzá, kellemeset csalódtam, nem furcsállták, hordjam ha jól érzem magam benne azt mondták.
De vannak primitív bunkók, akik szörnyülködnek stb. Nem tudom mit kell velem foglalkozniuk, de ilyenek mindig lesznek sajnos.
De amúgy jól érzem magam benne nagyon, csak biztatni tudok ha más is akarna hordani, nagyon jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!