Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú vagyok és tetszik a...

Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nők hordják, de utcán nem látni rajtuk, főleg világos színben, csak néha feketében. Szóval ha tetszik, akkor merjek benne lenni vagy inkább ne? Majd ha kicsit jobb idő lesz, akkor gondoltam.

2015. ápr. 7. 12:38
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

28-as...

Elsősorban tanulj meg olvasni, ilyen idős korban ez már elvárt lenne. Nem írtam, hogy leggings-et és csizmát is hordok, de ha ezt tenném, akkor sem lenne semmi közöd hozzá. Csupán a kérdezőt bátorítottam arra, hogy sz@rja le az ilyen előítéletes, tanulatlan embereket, mint te. Hogy neked mi elfogadhatatlan vagy mi nem a mi "szubkultúránkban" (ez már önmagában előítélet, úgyhogy csak magadnak mondtál ellent), nem jelent általános véleményt, legfeljebb te hiszed azt.

Azzal, hogy másokat búzázol a külsejük alapján, az szűklátókörűségre és mérhetetlen ostobaságra vall. Ha ennek hangot is adsz az utcán beszólogatás formájában, az meg modortalanságra. Mivel rendre visszalátogatsz ehhez a kérdéskörhöz annak ellenére, hogy nem érdekel a dolog és nem csupán véleményt nyilvánítasz, hanem gúnyolódsz is, az sem egy becsülendő tulajdonság. Szóval néhány sorod alapján is lényegesen több undorító jellemzővel bírsz, mint itt bárki, aki netán leggings-et vagy csizmát vesz fel alkalmanként. Ez véleményem szerint sokkal inkább szánalmas és kitaszítani való, mint aki egy amúgy semleges ruhadarabbal képes kivívni a hozzád hasonló korlátolt emberek ellenérzését.

2015. máj. 4. 07:28
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kedves fogyatekkal elo utolso valaszolo, eloiteletes, szuklatokoru, korlatolt es modortalan vagyok. Az ilyen nagypofaju, magukat roppant elorehaladottnak hivo szabadgondolkodo bznyakokkal szemben kulonosen, igen. Nincs is ezzel semmi baj, tudniillik nem az eletcelom, hogy mindenfele szexualis devianciaval vagy szemelyisegzavarral rendelkezo aberralt kotonszokevenynek megfeleljek, sem azoknak, akik a szerencsetlen gyokereket batoritjak az undormany eletstilusuk buszke felvallalasara.

Szoval, ha te noi ruhaban flangalo mocskos homarokat akarsz latni az utcan, akkor menj ki szepen a britekhez, vagy a skandikhoz, ott megtalalod majd a hozzad hasonlo elmebeteg gyokereket, es legalabb nem szennyezed ennek az orszagnak az alapbol igencsak elcseszett es melyponton levo tarsadalmat. Csak aztan ne legyen siras, ha egyszer megeroszakol egy falka meleg ngger - ne felejtsd, ok viselkedesukkel csak leszrjak az eloiteletes es tanulatlan embereket, ahogy te is tanacsoltad.

2015. máj. 7. 00:24
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

32-es!

A ferfi ruhaba flangaszo pitcsakkal hogy allsz??

Oket is szoktad meltatni,vagy csak a fiukkal van problemad?

2015. máj. 7. 12:12
 34/50 A kérdező kommentje:
Sokan nem csinálnak ebből a nadrág féléből, pontosabban a fényesleggingsből problémát, csak az hogy fényes, ez az egyetlen probléma vele, de amúgy magával a nacival nincs semmi bajuk ezt tapasztalom. Utcán célszerű kevésbé fényeset hordani és aki ezt is lenézi, bzizik, le kell szarni.
2015. máj. 8. 13:05
 35/50 anonim ***** válasza:
71%

Aki olyan, azt minden zavar és ferde szemmel nézi, aki nem az ő stílusa és tetszése szerint öltözik. De attól ha neked vagy nekem tetszik a nylon leggings, attól még hordhatom, másokat nem zavar én is ezt tapasztalom. Bzis, nem férfias? A nadrág és a bakancs vagy a torna cipő az nőies a nőknél?

Nekem van fényes nylons férfi pulóverem és melegítő alsóm, akkor ezeket se hordjam, mert fényes?

Hülyeség, mindenki azt hord amit akar. Üdv Zoliman.

2015. máj. 9. 10:50
 36/50 A kérdező kommentje:

Most már van tapasztalatom, gyakran hordom, az ismerősök közül nem vettem észre, hogy idegenkedtek volna miatta. Nem is hallottam vissza senkitől, hogy e miatt kibeszéltek volna. Azt is tapasztalom, hogy a lányok, nők egészen meglepő módon elfogadnak így, nem is furcsállták átlagosan, de meglepő volt némelyiknek, de meglepő hogy pozitívan vették, ami nagyon jól esett.

Idegenek zömét sem zavarja azt vettem észre, a kamaszok röhögnek rajtam, igaz ők mindenek röhögnek,és vannak akik beszólnak, melegeznek, de ez elenyésző.

Én nagyon szeretek latexnacit hordani, örülök, hogy hordom és nem csak álmodozok róla, hogy hordjam.

2015. jún. 9. 17:19
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted és tetszik, akkor nyugodtan hord, ahogy te is írod és én is tapasztalom a többséget nem zavarja, nem törődik vele, hisz nem is úgy fogják fel az emberek, mint női naci, hanem mint sport nadrág. Szóval nem kell ezen parázni, sőt szerintem sokan irigyelnek, hogy hordjuk, vagy másképp öltözködünk.
2015. júl. 7. 12:24
 38/50 anonim válasza:
100%

Én is fiú vagyok,nem vagyok meleg,de mindig izgatott a fényes leggingset.

Bejön hogy feszül,és fényes.

Nem tudom miért ennyire merev,és kirekesztő a magyar társadalom.

Ez egy fényes,feszülős anyag,semmi más,nem kell ehhez semmit hozzágondolni.

Attól még egy srác is teljesen normális hogy bejönnek neki az ilyen cuccok.

Szívesen hordanék latex,és egyéb fényes,feszülős cuccokat,de még itthon élek,és a szüleim elég konzervatívak.

2017. nov. 4. 19:48
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
ha nem falun laksz, nyugodtan
2018. júl. 7. 12:51
 40/50 A kérdező kommentje:
Nem falun, attól független szóvá teszik. Miért?
2018. júl. 7. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!