Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú vagyok és tetszik a...

Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nők hordják, de utcán nem látni rajtuk, főleg világos színben, csak néha feketében. Szóval ha tetszik, akkor merjek benne lenni vagy inkább ne? Majd ha kicsit jobb idő lesz, akkor gondoltam.

2015. ápr. 7. 12:38
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
79%
A feketét venném fel helyedben ,annyira nem feltűnő .
2015. ápr. 7. 16:33
 12/50 anonim ***** válasza:
88%

Hát ilyet inkább ledér macákon és travikon lehet látni... tetszik, vagy sem, úgyis megítélnek az öltözékedről. Ha nem vagy meleg vagy transzi, vagy az vagy, de nem szereted, ha ezt a képedbe is vágják, gúnyolódnak, ismeretlen okostónik beszólogatnak... akkor felejtsd el. Tudnék mondani olyan helyeket, ahol sanszosan meg is tépnének egy ilyenben.

Meg jó ízlésű nő nem visel leggingset rövid pólóval, egy férfi viszont ne hordjon szoknyát, tunikát, vagy ruhát. Már ha nem transzi. :D

De te tudod. A nőket nem igazán fogod vonzani vele, az tuti.

2015. ápr. 7. 18:07
 13/50 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, nem akarok hivalkodó lenni, feketével próbálkozok elsőnek, majd meglátom mennyire néznek meg.
2015. ápr. 7. 21:32
 14/50 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ezt felejtsd el. Max egy rock koncerten a frontemberen tudok ilyet elképzelni.
2015. ápr. 8. 02:06
 15/50 anonim ***** válasza:
20%

Ez még nőkön is gáz.

Totál b_uzinak fognak nézni. Vagy ez a cél? :D

2015. ápr. 8. 09:27
 16/50 A kérdező kommentje:

Jó nem akarok ezüst vagy rikító színűt hordani, de ha nőkön is ciki, stb, akkor mindegy ha felveszem ha tetszik,bár nem tudom miért ilyen elítélendő ha fényes, sztreccses egy nadrág, muszáj mindig ugyan úgy járni, ha fényes egy nadrág már qvás és búzás?

Nem szeretném ha búzának nézzenek, majd meglátjuk ismerősök, hogy fogadják!

2015. ápr. 8. 12:31
 17/50 anonim ***** válasza:
81%

120% hogy annak fognak nézni :D

De nem gond, azt húzol, amit akarsz, csak bírd a kritikát.

2015. ápr. 8. 13:32
 18/50 anonim ***** válasza:
79%
Hát sajnos biztos többen arra gondolnak majd, de furcsa, mert nem egyformák az emberek, még itt a gyik-on is olvastam aki szerint nem gondolja, hogy meleg lenne aki ilyet húz. Nekem pl nem mondta senki konkrétan, hogy bzika vagy hasonló, egy részük az embereknek egyből arra gondol (sajnos), de a másik része nem, ha nem zavar mit gondolnak, akkor az a legjobb.
2015. ápr. 8. 13:57
 19/50 A kérdező kommentje:
Értem, voltam pár helyen nézni igaz nem nagyon van egyöntetű vagy nem tudom, hogy fogalmazzam. Amin nincs semmi csilivili dolog. Nem furcsállták amikor a méretet mutatta az eladó mondtam, hogy nekem kellene, fel engedték próbálni 2 helyen is, hogy biztos jó legyen és nagyon barátságosak voltak mind 2 helyen, feketét és sötét kéket vettem, nagyon tetszik és kényelmes benne lenni :)
2015. ápr. 8. 22:04
 20/50 anonim ***** válasza:
95%
Tegyél már fel légyszi egy-egy képet, hogy hogyan mutat, hogyan nézel ki bennük. :) Én is tervezem, hogy veszek valami hasonló leggingset, mert nekem is tetszik. :)
2015. ápr. 8. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!