Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?
Nagyon csajos, a fényes is. Ne hordj ilyet.
Max. sportoláshoz tudom elképzelni férfiakon az ilyen tapadós nacikat, de oda is olyat, ami kifejezetten sportruházat.
A leggingset még egy nőnek sem kéne olyan ruhával hordania, ami nem takarja a fenekét. Egyszerűen nem illik, undorító, és ízléstelen, amikor minden második hülye p*csa így hordja, mint itt, az első képen: [link]
Vagy ezen: [link]
A leggings nem igazi nadrág, sokkal közelebb áll egy vastag harisnyához.
Ha tetszik hord, de sötét színűeket, ne világosat, mert azokba nagyon feltűnően néznél ki. De ha nem zavar, hogy megnéznek vagy e miatt kinevetnek, hisz sajnos előfordul (tapasztalat), akkor hord csak, és úgy érdemes, hogy elől s hátul takarjon azért, különben bzinak néznek.
Igazából ez a sztrecs, gumi szerű naci lehetne unisex, mert igazából ez olyan mint a sport sztreccs nacik, pl rajtam többen biciklis nadrágként fogják fel, de tényleg a sima egyöntetűek olyanok, mint amit sportolók is hordanak, csak ez hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!