Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú vagyok és tetszik a...

Fiú vagyok és tetszik a fényes leggings, utcára csajos lenne felvenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nők hordják, de utcán nem látni rajtuk, főleg világos színben, csak néha feketében. Szóval ha tetszik, akkor merjek benne lenni vagy inkább ne? Majd ha kicsit jobb idő lesz, akkor gondoltam.

2015. ápr. 7. 12:38
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
95%
Vedd fel, ha tetszik, és nem riaszt vissza, hogy esetleg beszólnak vagy megbámulnak. Fontosabb, hogy jól érezd magad!
2015. ápr. 7. 12:42
 2/50 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon csajos, a fényes is. Ne hordj ilyet.

Max. sportoláshoz tudom elképzelni férfiakon az ilyen tapadós nacikat, de oda is olyat, ami kifejezetten sportruházat.

2015. ápr. 7. 12:56
 3/50 A kérdező kommentje:
Ó hát így nehéz eldöntenem, egyikőtök ajánlja másikotok nem. Majd kipróbálom, mennyire bámulnak és ha igen, akkor nem hordom. Sportolni nem szoktam, túrázni néha.
2015. ápr. 7. 13:04
 4/50 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem iszonyatosan gáz egy fiún a leggings.
2015. ápr. 7. 13:10
 5/50 anonim ***** válasza:
28%

A leggingset még egy nőnek sem kéne olyan ruhával hordania, ami nem takarja a fenekét. Egyszerűen nem illik, undorító, és ízléstelen, amikor minden második hülye p*csa így hordja, mint itt, az első képen: [link]

Vagy ezen: [link]

A leggings nem igazi nadrág, sokkal közelebb áll egy vastag harisnyához.

2015. ápr. 7. 13:35
 6/50 anonim ***** válasza:
78%

Ha tetszik hord, de sötét színűeket, ne világosat, mert azokba nagyon feltűnően néznél ki. De ha nem zavar, hogy megnéznek vagy e miatt kinevetnek, hisz sajnos előfordul (tapasztalat), akkor hord csak, és úgy érdemes, hogy elől s hátul takarjon azért, különben bzinak néznek.

Igazából ez a sztrecs, gumi szerű naci lehetne unisex, mert igazából ez olyan mint a sport sztreccs nacik, pl rajtam többen biciklis nadrágként fogják fel, de tényleg a sima egyöntetűek olyanok, mint amit sportolók is hordanak, csak ez hosszabb.

2015. ápr. 7. 14:06
 7/50 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 7. 15:05
 8/50 anonim ***** válasza:
94%
Egy képet kérhetünk hogy milyenre kondolsz .
2015. ápr. 7. 15:28
 9/50 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, persze nem magába gondoltam hordani, fekete akkor ideális lenne az sötét színű? Nem gyakran akarom felvenni, csak párszor 1 héten, ha Zoliman hordja gyakran akkor nem lehet akkora problémám talán, de kíváncsi vagyok, hogy fogják fogadni, városban lakom végül is, inkább a környezetem miatt tartok tőle kicsit.
2015. ápr. 7. 15:43
 10/50 A kérdező kommentje:

Ilyenre gondolok: [link]

[link]

2015. ápr. 7. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!