Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Saját pénzből öltözködő...

Saját pénzből öltözködő lányok, nők! Mennyi szántok ruhákra?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy mikor vásároltok akkor konkrétan max mennyiért veszitek ezeket a ruhadarabokat:

póló,felső hétköznapokra

nadrág

melltartó

bugyi

bulizós top,ruha

2015. febr. 28. 13:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
49%

Leírtam, selyemből és csipkéből! :)

Régen én is néztem ezeket a drága dolgokat, hogy vajon miért érnek ennyit. De valahogy mégis vágytam rájuk. Igen, a márkát is meg kell fizetni! Ez így van! Viszont az, hogy a széthordott ruháim még mindig olyanok, mintha újak lennének, és az anyag is hibátlan állapotban van, az igenis megéri! A 20ezres Zara ruhám meg 2 mosás után olyan, mintha a kutya szájából húzták volna ki, és foszlik a varrás is. Sugarbird ugyanez, mindig javítanom kell a varrást.

2015. márc. 2. 14:33
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

Az pedig, hogy kinek mi mennyit ér, magánügy. Nekem megér egy táska bármennyit. Nincs 40 db táskám, mint pl barátnőmnek. Felvásárolja olcsón, mert olcsó és kell, aztán szakadnak szét, egy része meg ott áll a szekrènyében ahogy megvette, címkével, mert nem hordja. Mindig mondom is neki, mikor az én táskámat nézi, hogy a sok mem hordott táskája árából ami kiborul a szekrènyéből, vehetett volna egy ilyet, ami még évek múlva is hibátlan! Szerintem az az igazán drága, amit nem hordunk. Az pénzkidobás! Nekem van jelenleg 6 db táskám, pár borítéktáskám, minek halmozzam? Persze ha megtetszik valami olyan darab, akkor megveszem, de ezeket használom, nem csak tárolom.

Ruhákkal is így vagyok legtöbbször, inkább egyet, de azt minőségit, egyedit! Megveszem a Zarában, a Mangoban, Sugarbirdben is, mert megtetszik, de sajnos általában csalódok bennük. Némelyiken már egy mosás meglátszik.

2015. márc. 2. 14:43
 33/33 anonim ***** válasza:

Sosem egyszerre vásárolok és általában csak akciósan veszek mindent.

Nadrág: ha farmer akkor a plafon 10-12 ezer forint, chino vagy egyéb más nadrág max 5-6ezer

melltartónál sok lehetőségem nincs, mivel nagy méretet hordok, csak a triumphban kapok magamra valót, és itt ugye elég drágák, de 15-nél többet én sem adok érte. Általában 7-9ezerért sikerül is vennem.

bugyit tezenisből veszem akciósan 500-600ft vagy ha nincs akció 1000/db

bulizós ruhám nincs és nem is lesz mert nincs rá szükségem.

pólók, felsők 5000Ft alatt

pulcsik is max 5000Ft, ha valami nagyon-nagyon tetszik és beleszeretek akkor 7000ft főlé nem megyek soha.

2015. márc. 3. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!