Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nekem nincs fantáziám, ha úgy...

Nekem nincs fantáziám, ha úgy érzem relatíve kevés pénzből nem tudnék úgy felöltözni, hogy esztétikusnak, divatosnak lássam magam?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2014. dec. 7. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Kínaiból, turiból is fel lehet öltözni divatosan, csinosan vagy akár egyedien is... szóval a kevés pénz nem lehet akadály.
2014. dec. 7. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Life Is Sucks... :(
2014. dec. 7. 20:50
 4/7 anonim válasza:
95%
Your English sucks too.
2014. dec. 7. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor nem volt szinte semmi pénzem és majdnem mindenem turiból volt, szerintem semmivel nem öltöztem fel rosszabbul mint amikor 15 ezres felsőt vettem magamra az Amnesia (meg hasonló) boltokból.

Most már az arany középutat követem, turizgatni nincs időm anyukaként és egyben kismamaként, ahogy 15 ezerért se veszek már egy tunikát meg.

Szerintem talpig fel tudsz öltözni jól 10 ezerből is, nem csak 30-ból.

Miután a CCC 8-10 ezres bokacsizmáim mind tönkrementek amiket tavaly ősz-tél körül vettem, így most vettem egy fűzős bakancsformaságot a kínaiban jóval kevesebbért. Pont úgy néz ki mint a Deichmann 9-10 ezer körüli fűzős bakancs/bokacsizmái.

Amennyivel olcsóbb a csizma ott mint a Deichmann/ CCC üzletekben, a különbözetből pont tudok venni egy akciós vagy nem akciós olcsóbb pólót a Pimkie-ben pl.

Kérdező, mit jelent neked a nem olcsó és az olcsó amúgy? Mert ugye ezek relatív dolgok.

2014. dec. 8. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Az árnak meg a fantáziának semmi köze nincs egymáshoz.
2014. dec. 8. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:

vagyis, hát, olcsóbb cuccokból százszor fantáziadúsabb szetteket rakok össze.

Előző voltam.

2014. dec. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!